Tri ponajveće legende ovog tisućljeća ulaze u Kuću slavnih, a sezona se - otkazuje?!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.04.20. | 09:42

NBA liga sve bliže otkazivanju ostatka sezone.

Prije nego se dotaknemo jedne loše vijesti za sve ljubitelje NBA lige, prvo ćemo krenuti s dobrom.

Za ovu, 2020. godinu, kako prenosi insajder Shams Charania, odabrana su tri košarkaša koja će ući u Kuću slavnih. To su Kevin Garnett, Tim Duncan i tragično preminuli Kobe Bryant.

U sjeni te odluke, danas se pojavilo nova informacija vezana uz nastavak aktualne sezone, odnosno potencijalno otkazivanje.

Kako prenosi ESPN-ov Brian Windhorst, vodstvo NBA lige trenutno traži najbolji način za gašenje aktualne sezone.

"Razgovori između Unije igrača i čelnika NBA su održani ove nedjelje, a osobno sam imao priliku razgovarati s obje strane o ovom problemu. Jasno je da NBA traži pravi kut kako bi se liga otkazala s najmanje posljedica. Takozvani idealni scenarij", napisao je insajder Windhorst dodavši: "Naravno, NBA ne mora još povući ovaj potez, ali sve se više razmišlja o tome i ostavlja se kao opcija. Trenutno uopće nema razgovora o tome kako i kada nastaviti ovu sezonu, oni su maksimalno usmjereni na financijski moment otkazivanja sezone. Čini mi se da po pitanju nastavka sezone postoji izražen pesimizam".

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kevin GarnettKobe BryantTim Duncan

Ostale Vijesti