Trenutak ludila koji je uništio Cavse: LeBron nije mogao vjerovati što Smith radi, Embiid ga već ismijao na internetu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 09:35

Slavna NBA munja još jednom u glavnoj ulozi.

Nakon produžetka i lude završnice Warriorsi preživjeli LeBronovu nevjerojatnu partiju (VIDEO)

Na rezultatu 107:106 za Warriorse Klay Thompson je napravio prekršaj na Georgeu Hillu koji je imao dva slobodna bacanja 4,7 sekundi do kraja utakmice. Prvo je pogodio, drugo je promašio, a loptu je uhvatio J.R. Smith koji je krenuo s njom trčati prema svom košu unatoč tome što su mu suigrači sugerirali drugi smjer.

Kada je shvatio što radi Smith je dodao Hillu, ali bilo je prekasno za šut. Nakon utakmice trener Clevelanda Ty Lue je rekao kako je Smith mislio da imaju prednost od jednog poena, a onda je Smith izjavio da je znao da su izjednačeni, ali je htio izaći van na šut i da je mislio kako će pozvati time-out. Nekako je teško vjerovati u to jer je imao loptu u rukama na metar i pol od koša tri sekunde do kraja.

Naravno, pogreška ih je koštala pobjede jer su ih Warriorsi pregazili u produžetku zabivši im 17 poena u samo pet minuta, a nakon utakmice LeBron James se pokupio s press konferencije nakon seta pitanja o J.R.- ovom potezu uz poruku novinaru neka bude bolji sutra.

 

 

Na društvenim mrežama odmah je krenulo 'sprdanje' sa Smithom koji je uništio šanse za pobjedu svojoj momčadi, a uključili su se i neki NBA igrači. Naravno, situaciju je komentirao i sveprisutni Joel Embiid poznat po svom smislu za humor, a ovu je situaciju na svom profilu komentirao kako J.R. pokušava biti MVP emisije Shaqtin A Fool koja prati najveće gluposti u NBA ligi.

 

 

J.R. Smith je u karijeri imao brojne ispade, nevjerojatno glupe poteze, ali ovo je definitivno nešto što će ga dugo proganjati. Cavsi su mogli srušiti Warriorse, moglo je otići u potpuno drugom smjeru, seriju su mogli početi pobjedom, no Smith je 'munja' bio i ostao.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

J.R. Smith

Ostale Vijesti