KK Dinamo
KK Dinamo

Službeno: Josip Sesar novi je trener KK Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.07.23. | 11:58

Aktualni hrvatski izbornik ističe da ima dugoročne planove s novim klubom.

Kada mu je dodijalo slušati obećanja ljudi u Ciboni oko isplate zaostalih plaća i generalno neizvjesnog stanja u klubu s novim budžetom, Josip Sesar se okrenuo traženju novog posla. I nije otišao predaleko, uskočio je u sedlo još jednog zagrebačkog kluba, KK Dinama.

Sada je cijela stvar postala i službena – Sesar je novi trener kluba iz Rudeša.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Već sam pretprošle godine razgovarao s ljudima iz kluba i tada su izrazili zainteresiranost za suradnju. Ja sam tada imao neke druge opcije i planove. Kako se razvijala situacija s Cibonom, iz kluba su me kontaktirali. Tražio sam predah od desetak dana da razmislim dobro o svemu. Gledajući sa strane, jer ipak nisam bio unutra, uz informacije koje sam dobio o jakom zdravom i potentnom kolektivu, odlučio sam se prihvatiti ponudu i preuzeti prvu momčad Dinama. I zaista imam dugoročni plan s KK Dinamom“, rekao je aktualni hrvatski izbornik.

Pred Sesarom su realni ciljevi u idućoj sezoni, koje i on prihvaća.

„Bilo bi dobro ponoviti rezultat koji je bio i prošle godine. Idemo korak po korak, ne smijemo se zaletjeti. Moramo trening po trening odrađivati, utakmicu po utakmicu i onda vidjeti dokle će nas to dovesti. Sigurno je da se moramo truditi, prvo ja pa onda i svi ostali. Težit će se da dostojno prezentiramo klub“, kazao je Sesar kojeg čeka i, njemu poznato natjecanje, Alpa Adria Cup:

„To je jako zanimljivo natjecanje. Dinamo ima dosta mladih igrača i nadam se da ćemo s vremenom dovesti još neke mlade potentne igrače. Mi ćemo se za svaku utakmicu maksimalno pripremati. Pokušat ćemo sve utakmice koje nam dolaze odigrati na nivou. Svi koji budu u rosteru će svakako dobiti svoju priliku. Igrači sami sebi svojem ponašanjem i načinom igre te odgovorima na zahtjeve stručnog stožera određuju minutažu“, dodao je na kraju novi trener Dinama.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip SesarKK Dinamo Zagreb

Ostale Vijesti