Sjajni Westbrook srušio Lakerse u Stamplesu, Giannis izjednačio rekord Chamberlaina (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.02.20. | 08:15

Whiteside postavio rekord karijere.

U sjeni posljednjeg dana prelaznog roka odigrano je pet utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

U derbiju dana Houston Rocketsi su slavili u Stamples Centru protiv Los Angeles Lakersa rezultatom 111:121.

Gledali smo izjednačenu utakmicu do svega četiri minute prije kraja kad Gordon trojkom dovodi Rocketse u vodstvo 110:108, a Covington i Westbrook dovršavaju posao. Lakersima nije pomogla ni loša šuterska večer Jamesa Hardena, jer je druga zvijezda Raketa ubacio 40 koševa, čime je premašio brojku od 20 tisuća u karijeri. Covington je odigrao univerzalnu partiju, 14 koševa, četiri asistencije te po dvije ukradene lopte i blokade. Kod Lakersa najistaknutiji je bio Davis sa 32 koša i 13 asistencija.

Portland Trail Blazersi su pobijedili San Antonio Spurse u Moda Centru rezultatom 125:117.

Spursi sredinom prve dionice preuzimaju vodstvo, a početkom druge četvrtine bježe na dvoznamenkastu prednost. No, domaćini se već do odmora vraćaju na samo -1. U drugom poluvremenu smo gledali egal susret sve do sedam minuta prije kraja kad Ariza pogađa trojku za 107:104 te Blazersi ne ispuštaju prednost do kraja. Lillard je predvodio pobjedničku momčad s a 26 koševa, dok je Whiteside postavio osobni rekord karijere od 23 skoka.

Milwaukee Bucksi su slavili u svom Fiserv Forumu protiv Philadelphije 76-ersa rezultatom 112:101. Ponovno je veliku partiju odigrao Giannis Antetokounmpo sa 36 koševa, 20 skokova i šest asistencija te je postao drugi igrač u povijesti uz velikog Wilt Chamberlaina sa više od 20 koševa, 15 skokova i pet asistencija na pet utakmica zaredom.

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Hassan WhitesideRussell WestbrookGiannis Antetokounmpo

Ostale Vijesti