KK Dinamo
KK Dinamo

Sesar najavio dolazak Šibenke: "Moramo uvesti utakmicu u nama željeni ritam, a mislim da zaslužujemo još više navijača na tribinama"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 12:10

Utakmica se igra u 20 sati

Danas nas očekuju četiri utakmice 7. kola Premijer lige za košarkaše, a najzanimljviji dvoboj odigrat će se u KC Dražen Petrović, gdje će Dinamo s početkom u 20 sati ugostiti Šibenku. Osim što je to duel momčadi koje pretendiraju na doigravanje, bit će to i najgledanija utakmica dana jer obje momčadi računaju na standardnu podršku navijača.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Dinama, a ujedno i hrvatske reprezentacije - Josip Sesar - naglasio je energiju i mladost Šibenke u najavi dvoboja.

"Doveli su novog Amerikanca na poziciji razigravača, što će sigurno dosta promijeniti i raspodjelu njihovih šutova unutar petorke. Vratio im se i Topolović koji je prava petica i tu ćemo se morati dobro pripremiti. Imamo neke sitne probleme s ozljedama pa tek ostaje vidjeti u kojem ćemo sastavu nastupiti, međutim igramo na domaćem parketu i znamo da moramo energetski biti na visokom nivou. Uz pametnu napadačku igru cilj će nam biti uvesti utakmicu u nama željeni ritam, a onda možemo očekivati novu pobjedu", kazao je Sesar i dodao kako su dobri nastupi Dinama u Premijer ligi najbolja pozivnica publici.

"Nismo nezadovoljni posjetom na dosadašnjim domaćim utakmicama, ali mislim da na tragu dobrih rezultata i igre koju pružamo zaslužujemo da publika dođe u još većem broju. Pozivam navijače da dođu u subotu na utakmicu i podrže nas jer to nam zaista sad treba", dodao je Sesar.

U ostalim utakmicama dana Škrljevo će dočekati Zabok, Bosco gostuje kod Alkara, dok će Dubrava biti domaćin Dubrovniku. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaKK Dinamo ZagrebŠibenka

Ostale Vijesti