Twitter
Twitter

Šarić o odlasku u Oklahomu: "Spavao sam kada su me razmijenili. Minutaža? Vidjet ćemo u hodu"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 10:32

Nakon što je stigao u svoj novi klub, u kojemu će s 28 godina biti najstariji igrač, dao je izjave i za tamošnje medije pa je priznao kako je na kraju ipak bio iznenađen što mora promijeniti sredinu

"Phoenixe, hvala na tri nevjerojatne godine. Želim zahvaliti organizaciji Sunsa što mi je dala priliku da budem dio momčadi i navijačima za svu potporu dok sam bio ondje. Bila je to zabavna vožnja od prve sezone, igranja u bubbleu i kasnije u velikom finalu. Puno je sjajnih uspomena koje će me zauvijek podsjećati na sjajno razdoblje života koje sam tu proveo. Posebno putovanje na terenu i izvan njega za mene i moju obitelj. Hvala na svemu još jedanput, samo ljubav", napisao je hrvatski košarkaš Dario Šarić na društvenim mrežama nakon što je tradean u Olkahomu City Thunder.

Nakon što je stigao u svoj novi klub, u kojemu će s 28 godina biti najstariji igrač, dao je izjave i za tamošnje medije pa je priznao kako je na kraju ipak bio iznenađen što mora promijeniti sredinu.

"Spavao sam za vrijeme pregovora, razmijenili su me 10 minuta prije isteka roka. Uvijek se nekako iznenadiš, očekivao ili ne očekivao, tako to ide. Na kraju, sretan sam što sam ovdje, dio ove organizacije, skupine mladih, talentiranih momaka koji imaju veliku budućnost, kojima ću biti potpora", rekao je Šarić. Ipak, smatra da će mu promjena dobro doći.

"Razgovarao sam sa svojim agentom, trenerom i generalnim menadžerom Prestijem. Zaključio sam da je dobro što ću biti oko ovih momaka, pokušat ću se ne osjećati staro. Malo je drukčiji program nego u Phoenixu, ali svi ovi dečki žele igrati košarku i natjecati se. Razgovarao sam s puno trenera koji su radili u Thunderu, ispričali su mi nevjerojatne stvari, kako je visoka razina organizacije, a u ova dva dana od dolaska osobno sam se u to uvjerio, možda i najviša razina od svih klubova u kojima sam bio.", rekao je Šibenčanin i dodao da je o Thunderu kao organizaciji čuo samo sve najbolje.

Otkrio je i kakvu minutažu očekuje u novome klubu.

"Pričao sam s trenerom, vidjet ćemo u hodu, ovisno o tome kako se utakmica razvija. Došao sam otvorenog uma, trener je također otvorenog uma, pa ću se držati toga", zaključio je Šarić.




Tagovi

Dario ŠarićNBAOklahoma City Thunder

Ostale Vijesti