Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Rimac slaže potentnu momčad na Gripama, uskoro dolazi i Roko Prkačin?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.07.23. | 10:49

Dovođenje Roka bila bi velika stvar za Žute koji bi već sada imali jezgru mladih, potentnih igrača, a Rimac bi imao priliku razbuditi njihove karijere, pogotovo Gnjidićevu

Košarkaški klub Split doživio je veliko razočaranje nakon što ga je u finalu hrvatskog prvenstva pomeo Zadar s glatkih 3-0. Frustracija je veća, budući da su se na Gripama nadali pobjedi, pa čak su ju i u neformalnim razgovorima najavljivali. Međutim, Danijel Jusup i društvo su imali malo drugačiju ideju pa su na koncu u svoje vitrine pohranili svoj četvrti naslov prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A Split se okrenuo rekonstrukciji momčad – Srđana Subotića je zamijenio Slaven Rimac, koji je, uzgred rečeno, krenuo slagati zanimljivu momčad, mahom bivših ili sadašnjih Ciboninih igrača.

U svlačionicu Žutih je već sletio Lovro Gnjidić iz Cedevite Olimpije, njemu će se pridružiti i Krešimir Ljubičić, a uskoro bi to mogao učiniti i Roko Prkačin, kako se može doznati.

Naime, Prkačin je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa španjolskim prvoligašem Gironom u kojoj nije bio zadovoljan statusom i minutama pa će potražiti novu sredinu, a to bi moglo biti upravo u Splitu.

Dovođenje Roka bila bi velika stvar za Žute koji bi već sada imali jezgru mladih, potentnih igrača, a Rimac bi imao priliku razbuditi njihove karijere, pogotovo Gnjidićevu i usput ganjati trofeje. Znana je stvar da Prkačin nije bio previše zadovoljan u Španjolskom, niti statusom niti minutažom, pa sada traži mjesto na kojem će ponovno biti igrač oko kojeg se vrti većina stvari u igri, kao što je to bio slučaj u Ciboni prije nego je preselio na španjolsku adresu.

A kada smo kod Cibone, poražavajuća je činjenica da su i Prkačin i Gnjidić ponikla u tom klubu, a klub su napustili prošlog ljeta nakon osvajanja dvostruke krune, uslijed financijskog kraha u kojem je većina igrača pobjegla glavom bez obzira.

Ništa puno drugačija situacija niej niti ovog ljeta - Josip Sesar se već dogovorio s Dinamom, a njegovim odlaskom u klubu naredne sezone gotovo sigurno neće biti ni Borne Kapuste ni Lovre Mazallina.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK SplitSlaven RimacRoko PrkačinCibona

Ostale Vijesti