Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Raspad Cibonine momčadi: Prkačin, Drežnjak i Nakić jedini ostali u klubu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.06.22. | 12:50

Aco Petrović bi do kraja tjedna trebao objaviti koliko je novca prikupljeno za spas kluba

Cibona je u ruinama, to je jasno. Može ju spasiti jedino luđački entuzijazam Ace Petrovića, a koji je do sada prikupio preko 400 tisuća eura za spas kluba. No, formalna brojka bi se trebala znati do petka ili kraja tjedna.

A od momčadi koja je ove sezone odradila posao koji zaslužuje naklon do poda, koja je nakon devet godina popunila trofejne vitrine dvostrukom krunom i koja zadnjih pet mjeseci nije primila plaću, ostalo je gotovo ništa. Točnije, koliko se može doznati, u klubu su od glavnih igrača ostala trojica – Roko Prkačin, Mateo Drežnjak i Toni Nakić.

Prkačin će potpisniku ovih redaka reći kako se nada da će se cijela stvar riješiti na najbolji način.

 „Još uvijek sam igrač Cibone, nisam potegnuo niti jedan potez i vidjet ćemo kako će se to odviti na kraju. Ali vjerujem u pozitivan ishod u cijeloj priči, jer bi propast Cibone bio veliki udarac za hrvatsku košarku. Bit ću iskren, volio bih ostati u klubu“, ističe 19-godišnjak.

Što se Drežnjaka tiče, on je još uvijek tu, čeka rasplet, jer bi i on volio ostati u klubu i iduće sezone. A tu je još uvijek i Toni Nakić, koji navodno ima ponudu grčkog Peristerija i sada je pitanje hoće li se odlučiti na taj korak. Ali i on bi rado ostao u klubu.

Ostatak je već zapalio ili se to tek sprema učiniti. Nathan Reuvers je potpisao za talijanskog prvoligaša Reggio Emiliju, i on je prvi igrač koji je službeno prešao u redove drugog kluba.

Lovro Gnjidić je još jedan od onih koji bi rado ostali na zagrebačkoj adresi, ali je on već sve dogovorio a Cedevitom Olimpijom i pitanje je trenutka kada će se taj transfer realizirati.

Danko Branković traži angažman, Amar Gegić i Jose Vildoza bi trebali u Španjolsku, dok je trener Gašper Okorn preuzeo Krku.

I da ponovimo, Cibona na ime ovih odlazaka nije zaradila ni centa…


Tagovi

CibonaRoko PrkačinToni NakićMateo Drežnjak

Ostale Vijesti