Problemi u Milwaukeeju, njihov All-Star ovo ljeto mijenja sredinu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.19. | 18:14

Giannis i društvo gube jednog od najvažnijih igrača svoje momčadi.

Jedan od nositelja igre Bucksa i druga violina momčadi iza jednog od MVP kandidata Giannisa Antetokounmpa, odlučila je ne aktivirati svoju opciju u ugovoru koja bi mu dogodine osigurala 13 milijuna dolara, te je na taj način Khris Middleton postao još jedna vruća roba ovog ljeta!

Ove godine ovaj bek šuter/nisko krilo imao je zaista odlične brojke te je u  regularnoj sezoni od 15,7 poena po utakmici, 6 skokova i 4,3 asistencije. Odmah uz Giannisa, Khris je bio najvažniji igrač Bucksa te bi njegov odlazak bio veliki hendikep za Buckse dogodine.

Giannis je rekao kako bi za njega najveće pojačanje bilo ukoliko bi momčad ostala na okupu te kako on smatra kako su oni dovoljno dobri da sljedeće godine napadnu NBA titulu.

Nema sumnje kako bi pohod na titulu za Buckse bio puno teži bez ovog All-Star igrača u svojim redovima, ali jednako tako treba reći kako kada na parketu imate velikog Giannisa onda je apsolutno sve moguće.

Nakon šest odličnih sezona izgleda da je kod Middletona došlo do zasićenja te će ovaj fantastični igrač ovo ljeto moći potpisati za bilo koju momčad koja bi njega voljela vidjeti u svojim redovima. A njih će, ne sumnjamo, biti jako puno.

(foto:Reuters)


Tagovi

Milwaukee BucksGiannis AntetokounmpoKhris Middleton

Ostale Vijesti