Ponajveća zvijezda NBA lige zaražena koronavirusom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 19:39

Je li nastavak sezone pod upitnikom?

Ponajveća zvijezda NBA lige i MVP iz 2017. godine Russel Westbrook pozitivan je na koronavirus te se nalazi u karanteni.

 

 

„Testiran sam na Covid-19 pred put ekipe u Orlando i moj test je pozitivan. Trenutno se osjećam dobro, u karanteni sam i jedva čekam ponovno se pridružiti svojim suigračima, kada bude vrijeme za to. Hvala svima na lijepim željama, nastavite nas podržavati. Molim vas shvatite virus ozbiljno, ostanite sigurni, stavite maske", poručio je Westbrook.

Zvijezda Houstona će se u morati još dva puta testirati u razmaku od najmanje 24 sata prije nego što se eventualno pridruži momčadi. Treće testiranje bi trebao obaviti prilikom dolaska u Orlando, što je procedura za sve igrače.

Novi je to slučaj zaraze među NBA igračima, koji bi mogao nastavak sezone staviti pod znak upitnika. Jabari Parker, Buddy Hield, Alex Len, Derrick Jones Jr, Malcolm Brogdon, DeAndre Jordan, Spencer Dinwiddie neka su od imena košarkaša koja su bili ili jesu pozitivni na COVID-19.

Nastavak NBA sezone je predviđen za 31. srpnja, a već sad se zna da će mnoge momčadi u Orlandu nastupiti oslabljenje, no nakon ovog posljednjeg slučaja i samo natjecanje bi moglo doći pod znak upitnika.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Gary A. Vasquez/Reuters)

 


Tagovi

Russell Westbrook

Ostale Vijesti