Paulov „triple-double“ nije bio dovoljan, Houston prošao u drugu rundu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.09.20. | 09:26

Miami je poveo s 2:0 u seriji protiv Bucksa.

OKC je u iznimno uzbudljivoj završnici poražen od Houston Rocketsa u sedmoj utakmici prve runde doigravanja rezultatom 102:104, dok je Heat poveo s 2:0 u konferencijskom polufinalu protiv Bucksa.

Thunder, koji nije imao ulogu favorita, tako u konačnici ipak nije uspio napraviti 'senzaciju'. Najbolji u njihovim redovima bio je bivši igrač Houstona, Chris Paul, koji je imao učinak od 19 poena, 11 skokova i 12 asistencija. Najbolji pojedinac kod OKC-a bio je bek šuter Luguentz Dort koji je zabio 30 poena uz četiri skoka i jednu asistenciju, dok je Houston do pobjede predvodio duo Covington – Westbrook.

James Harden odradio je, za njegove standarde, katastrofalnu utakmicu u kojoj je skupio tek 17 poena i devet skokova, a tricu je šutirao katastrofalnih 11,1 posto (1/9). Ipak, u konačnici je pokazao da, kad hoće, može odraditi i fantastičnu obranu, a to je na svojoj koži najbolje osjetio 

Valja naglasiti kako su u redovima Houstona čak petorica igrača bili 'dvoznamenkasti', a upravo ih je taj timski učinak odveo u konferencijsko polufinale.

S druge strane, momčad koja je prva osigurala doigravanje i koja je u regularnom dijelu sezone bila najbolja od svih drugih momčadi u NBA ligi, Milwaukee Bucksi, ponovno su poraženi od Miami Heata.

Heat je slavio rezultatom 116:114, a njihov predvodnik bio je Goran Dragić s 23 poena, pet skokova i četiri asistencije. Čak sedam igrača u redovima Miamija bilo je 'dvoznamenkasto', a izvrsnu obrambenu dionicu odradio je Butler koji je u jednoj akciji u potpunosti posramio Giannisa Antetokounmpa koji je, doslovno, pao na guzicu.

Prva petorka Bucksa odradila je dobru utakmicu, ali je izostao dodatni impuls igrača s klupe koji su zajedno ubacili tek 26 poena.

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

playoffNBA doigravanje

Ostale Vijesti