Odabrani igrači za All-Stars: Nema Cousinsa i Lillarda, pobunila se i portlandska policija

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.01.15. | 10:53

Objavljena su imena svih igrača koji će nastupiti na NBA All-Stars utakmici.

Nakon što su od prošlog tjedna poznate startne petorke Istočne i Zapadne konferencije, jučer su objavljena i ostala imena. Iznenađenja je bilo, ali ne previše.

Tako će na klupi Istoka biti tri igrača Atlante: Al Horford, Jeff Teague i Paul Millsap, dva Miamija: Dwyane Wade i Chris Bosh te Jimmy Butler iz Chicaga i Kyrie Irving iz Cleveland. U odnosu na momčad koju bi mi pozvali, na popis je, očekivano, ušao Wade, a ispao Kyle Korver. Posjetimo, starteri na Istoku su: John Wall, Kyle Lowry, LeBron James, Carmelo Anthony i Pau Gasol.

Više iznenađenja je bilo u izboru igrača za Zapadnu konferenciju. Pozvani su: Russell Westbrook i Kevin Durant (Oklahoma), LaMarcus Aldridge (Portland), Tim Duncan (San Antonio), Klay Thompson (Golden State), James Harden (Houston) te Chris Paul (LA Clippers). Kako je zapad puno kvalitetniji, tako je i tu više igrača koji su zaslužili poziv, ali za svih nije bilo mjesta. Ponajviše se trenerima, koji biraju ovih 7 igrača, zamjera što nisu pozvali DeMarcusa Cousina i Damiana Lillarda, a u agitaciju za igrača Blazersa uključila se i portlandska policija.

„Možda ćemo morati otvoriti kriminalnu istragu oko 'pljačke' jer je Lillard izostavljen s All Star utakmice“, napisali su policajci iz Portlanda na svojem Twitteru.

No, Lillard bi se vrlo lako ipak mogao naći u New Yorku gdje se igra All-Stars utakmica. Naime, Kobe Bryant je izabran u startnu petorku, a zbog ozljede neće igrati pa će se objaviti zamjena, a Lillard tu najbolje stoji. Podsjetimo, uz Bryanta, u petorku su izabrani i Stephen Curry, Anthony Davis, Blake Griffin i Marc Gasol.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

All Star

Ostale Vijesti