Nuggetsi sjajnom obranom nadskočili Lakerse i smanjili u seriji finala Zapada (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.09.20. | 08:59

Dominacijom u skoku do prve pobjede…

Košarkaši Denver Nuggetsa slavili su u trećoj utakmici finala zapadne konferencije protiv Los Angeles Lakersa rezultatom 114:106 te su smanjili na 2:1 u finalnoj seriji.

Prva četvrtina je protekla u izjednačenoj košarci, no Denver je već u do odmora preuzeo kontrolu nad utakmicom i nametnuo svoj ritam. Pokušavali su se Lakersi u par navrata vratiti, ali su se Nuggetsi sjajnom obranom odupirali, a sjajnom napadačkom igrom Jokića, Granta i Murrayja 10-ak minuta do kraja susreta otišli na čak +20. Ključ takvog odvajanja bila je fenomenalna igra u obrani, a dokaz tome je odnos u skokovima 44:25 za Nuggetse.

U posljednjoj četvrtini Lakersi su ipak zaprijetili, Denver je počeo padati, što su iskoristiti LeBron i društvo te su sredinom posljednje dionice stigli na samo -3. Imali su Lakersi par prilika vratiti utakmicu u potpuni egal, no Nuggetsi ipak do kraja nisu prosuli što su mukotrpno gradili kroz utakmicu te su stigli do pobjede koja ih je ostavila u utrci.

Murray je bio prvo ime kod pobjednika s 28 koševa, 12 asistencija i osam skokova, Grant je ubacio 26 koševa, dok je Nikola Jokića ima 22 ubačaja, 10 skokova i pet asistencija. Kod Lakersa najbolji je bio LeBron s novim triple-doubleom, 30 koševa, 11 asistencija i 10 skokova.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnba%2Fvideos%2F354910765633390%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti