Kevin Jairaj-USA TODAY Sports
Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Nova runda glasina: Bogdanović postaje suigrač LeBronu Jamesu ili Dariju Šariću

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.08.22. | 20:12

Hrvatski košarkaš ponovno je u fokusu trejd kombinacija

Ponovno su se intenzivirale trejd kombinacije oko Bojana Bogdanovića. Nakon što je svoj ormarić u svlačionici Utah Jazza počistio Rudy Gobert, fokus se prebacio na trojac Donovan Mitchell, Mike Conley te Bogdanović.

Mitchella se najviše spominje u konteksu prelaska u Knickse i Netse te Miami, ali ništa konkretno se još nije dogovorilo. A pitanje je kada će se uopće prvi superstar Jazzera uopće naći u drugom klubu.

Bojana se pak selilo na različite adrese. U prvi mah su iskočile selidbe u Dallas i Philadelphiju, posebice varijanta s Mavericksima Luke Dončića. Nije se, međutim, dogodilo.

A sada, nakon što je Utah poslala Patricka Beverleya prema Lakersima, dok je iz drugog smjera stigao Talen Horton-Tucker, Bogdanovićevo ime se povezuje s Lakersima.

O tome je još uoči trejda Beverleya pričao NBA insajder Shams Charania, istaknuvši u Pat McAfee Showu kako su upravo Beverley i Bogdanović dvojica koji su na meti Lakersa.

„Lakersi su u ovom trenutku otvoreni za sve što će njihovu momčad učiniti boljom. Držao bih ih na oku Patricka Beverleyja i Bojana Bogdanovića u Utahu. To su tipovi igrača s kojima bi Lakersi postigli napredak. Danny Ainge, glavni izvršni direktor Utaha, radi tamo veliku rekonstrukciju svlačionice i spreman je za dogovor, pogotovo u zamjenu za izbore u prvoj rundi“, otkrio je Charania.

Drugo često spominjano odredište proteklih dana za Bogdanovića je Phoenix. O tome su pisali pojedini mediji zaduženi za praćenje Sunsa, uz opasku da je tamo gužva na krilnoj poziciji s obzirom da momčad iz Arizone na rosteru ima Jaeja Crowdera, Mikala Bridgesa i Camerona Johnsona.

U Phoenixu stanuje i Dario Šarić pa bi bila sjajna stvar kada bi momčad koja će se i iduće godine boriti za naslov u svojim redovima imala dvojicu hrvatskih košarkaša.


Tagovi

Bojan BogdanovićUtah JazzLos Angeles LakersPhoenix SunsLeBron JamesDario Šarić

Ostale Vijesti