Nastavlja se ludilo u Clevelandu - igraču rečeno da napusti momčad, on ne želi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 11:35

Sve je loše kad je otišao LeBron.

Kaos u Clevelandu se nastavlja. Nakon što su Cavaliersi katastrofalno ušli u sezonu, s klupe smijenjen trener Tyronn Lue, a ozlijedio se najbolji igrač Kevin Love, sada je u žiži javnosti J.R. Smith. Ovaj 33-godišnji bek šuter ove je sezone igrao u tek četiri utakmice i to prosječno tek 12 minuta s 2,5 poena i 1 skokom po utakmici. Uprava Cavsa je odlučila da će on biti među skupinom veterana na koje se na računa, a Smitha je to pogodilo pa je javno zatražio trade.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Reporter: &quot;Are you hoping for a trade [from the Cavs]?&quot;<br><br>J.R. Smith: &quot;Yeah.&quot; <a href="https://t.co/SJNB0JRB8L">pic.twitter.com/SJNB0JRB8L</a></p>&mdash; Jordan Heck (@JordanHeckFF) <a href="https://twitter.com/JordanHeckFF/status/1058025644074942466?ref_src=twsrc%5Etfw">November 1, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 „Pripremam se kao da ću igrati, a onda jednostavno ne igram. Nitko me čak nije pogledao u lice i rekao mi to. To je nepoštovanje“, rekao je Smith koji je imao zanimljivu ponudu od GM-a Clevelanda Kobyja Altmana. Naime, on je igraču ponudio da ne bude s momčadi, odnosno da se odmara kod kuće. Smith je to odbio.

„Postoji puno stvari koje se sada događaju oko kluba na koje nemam odgovor, ali ja ih ne mogu kontrolirati pa ne znam što bih rekao na ovo. S obzirom na sve ono što su mi ovaj grad, ovaj klub i njegovi navijači dali, ne mogu napustiti klub“, rekao je igrač.

Clevelandu sada ostaje samo da nađu nekoga zainteresiranog za trade. To će biti dosta teško jer JR Smith ove godine treba zaraditi 14,7 milijuna dolara, a ima ugovor i za sljedeću sezonu vrijedan 15,6 milijuna. Doduše, tek mu je 3,8 milijuna dolara za sezonu 2019./20. garantirano ako ga klub otpusti prije 30. lipnja sljedeće godine. To će se gotovo sigurno dogoditi, samo je pitanje hoće li otkaz dobiti od Cavsa ili nekog drugog kluba.

(Foto: Reuters)


Tagovi

J.R. Smith

Ostale Vijesti