Nakon produžetka i lude završnice Warriorsi preživjeli LeBronovu nevjerojatnu partiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 07:49

Bila je ovo fantastična utakmica.

Bila je to utakmica dostojna finala i tu nema nikakve dileme, a Cavaliersi su definitivno iznenadili igrom i pristupom te su u drugoj četvrtini imali prednost i od 11 poena koja se do odlaska na odmor potpuno otopila i Warriorsi su se vratili u egal.

U drugom poluvremenu Warriorsi su se malo odvojili, no tada su se Cavsi svaki put bez problema vratili u utakmicu, a sve je na kraju završilo turbulentnom situacijom u kojoj je George Hill promašio slobodno bacanje nekoliko sekundi prije kraja na 107:107, a onda je J.R. Smith uzeo skok i počeo trčati prema svom košu misleći da su u prednosti. Na kraju nisu stigli šutirati i otišlo se u produžetak.

U produžetku Cavsi nisu imali šanse jer su im Warriorsi zabili 17 poena u pet minuta i na kraju slavili s komfornih deset razlike, no da je Smith samo malo razmišljao moglo je biti puno drukčije.

LeBron James bio je apsolutno prvo ime susreta i ponovno je odigrao 'bolesno' dobru utakmicu. Zabio je 51 poen, uhvatio osam skokova i podijelio osam asistencija uz 19 od 32 šut, ali ostao je zericu prekratak. Imao je sjajnu pomoć od oporavljenog Kevina Lovea koji je zabio 21 poen i uhvatio 13 skokova, no samo je još J.R. Smith bio dvocifren s deset poena.

Kod Warriorsa su raspoloženi bili svi glavni igrači, Durant je zabio 26 uz devet skokova i šest asistencija, Draymond Green je zabio 13 uz 11 skokova i devet asistencija, Klay Thompson je zabio 24 uz pet pogođenih trica, a Steph Curry je bio njihov najbolji strijelac sa 29 poena uz devet asistencija.

Cleveland je pokazao da se definitivno može protiv ovih Warriorsa za koje se s pravom govori da nisu na prošlosezonskoj razini, no danas su na koncu imali i malo sreće. Bila je ovo fantastična utakmica i sjajan uvod u finalnu seriju koja bi ipak mogla biti zanimljivija nego što se pretpostavljalo.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

J.R. SmithStephen CurryLeBron James

Ostale Vijesti