Mornar odlučio o sudbini Amerikanaca u svojim redovima

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.04.20. | 10:35

U Baru su odlučili već sada što će s najskupljim igračima.

Partizan, Budućnost i Crvena zvezda osigurali su plasman u doigravanje, dok uoči posljednjeg kola Mornar, Cedevita Olimpija i Primorska imaju šansu osvojiti četvrto mjesto. S obzirom da je Cedevita potpuno opustošila svoj roster, Primorska je također tijekom sezone ostala bez najboljih igrača, predsjednik Mornara Đorđije Pavičević odlučio je ići na „all-in“.  

"Situacija u kojoj smo se našli je posljedica 'više sile' i u skladu s time se treba ponašati. Jedan od naših prijedloga je da se liga proširi na 14 klubova. Tako bi riješili problem vezan za ispadanje iz lige. Nažalost, situacija je takva da je teško izvedivo da se odigraju utakmice 22. kola. Ostaje pitanje redoslijeda u vrhu tablice i plasmana u Euroligu, odnosno Eurokup”, rekao je Pavićević za društvene mreže Barana.

I dok je, primjerice, Cibona otpustila sve svoje igrače, Cedevita Olimpija raskinula ugovore s čak pet skupo plaćenih igrača, na crnogorskoj obali vlada osjetno drugačije, ambicioznije ozračje. Mornar će, kaže Pavićević, biti spreman za nastavak sezone, ukoliko se steknu uvjeti.

"Mi možemo imati na okupu sve igrače do 10. svibnja. Do tada ću produžiti ugovore sa Needhamom, Pullenom, Whiteheadom i Wallerom i bit ćemo spremni za završnicu ABA lige, kakva god bila”, istaknuo je Pavićević i dodao: "Najbolje bi bilo da se odigra play-off i na taj način riješi pitanje prvaka. Ako to nije izvedivo, mi smo spremni i za F4", kazao je na klupskim društvenim mrežama.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

ABA ligaKK MornarAntabia WallerIsaiah WhiteheadJacob Pullen

Ostale Vijesti