Jeff Hanisch-USA TODAY Sports
Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Milwaukee slavio protiv Atlante i došao na koračić od velikog finala

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.07.21. | 09:17

Može se i bez Antetokounmpa...

Iako su nastupali bez ozljeđene zvijezde Giannisa Antetokounmpa, Milwaukee je u ključnoj, petoj utakmici finala istočne konferencije slavio na svom parketu protiv mlade momčadi iz Atlante i tako stigli na koračić od velikog obračuna sa Phoenix Sunsima koji od preksinoć mirno čekaju svog protivnika u njihovom prvom finalu od davne 1993. godine.

Sinoć smo pratili susret u kojem je od početka do kraja, bez iznimke, Milwuakee bio u komotnom vodstvu. Probali su Hawksi smanjiti pred poluvrijeme i u samom finišu susreta, no jednostavno nije išlo. Bucski su bez poznatijeg Antetokounmpa slavili rezultatom 123:112. Prvo ime susreta po statističkom učinku je svakako ono Brooka Lopeza. Centar je sinoć bio sjajan, upisao je 33 poena i dodao 7 skokova. Odlični su bili i Middleton te Holiday, obojica s double-double učincima.

U redovima Hawksa najviše je napravio Bogdan Bogdanović s 28 poena, 5 skokova i četiri asistencije.

Šesta utakmica serije na rasporedu je već u noći sa subote na nedjelju. Da drama bude veća, sada su domaćini Hwaksi. Njima je pobjeda imperative misle li uopće imati teoretsku šansu za finale. Eventualna zadnja, sedma utakmica serije bit će igrana u u Milwaukeeju pa možemo slobodno reći da su Bucksi veliki favoriti.



Tagovi

NBAplayoffAtlanta HawksMilwaukee Bucks

Ostale Vijesti