Milano otpisao četiri igrača, među njima je i srpska zvijezda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.04.20. | 20:10

Veliko preslagivanje u talijanskom klubu.

Ranije danas mogli ste pročitati o ambicijama Milana na tržištu, a sada stižu i nove informacije o tome koga se sve planiraju riješiti. Kada takve vijesti donosi ugledna Gazzetta dello Sport, onda nema sumnje da se tu radi o informacijama koje nisu tek puka nagađanja. 

Prema njihovom pisanju, Olimpia Milano se odriče četvorice igrača, a među njima je i veliko prošloljetno pojačanje Luis Scola. Legenda argentinske i svjetske reprezentacije igrala je kao u najboljim danima na Svjetskom prvenstvu u Kini, gdje je Argentina osvojila srebrnu medalju. S odličnim je izdanjima, posebno ako uzmemo u obzir da će za 14 dana napuniti 40 godina, Scola nastavio i u Euroligi. Ove je sezone na prosjeku od 9.2 poena, 4.4 skoka i 1.1 asistencije za 19 minuta koliko provodi na parketu. 

No, rezultati su u gradu mode izostali, a ceh će, uzmeđu ostalih, platiti vremešni Scola. Pored njega, klub će se zahvaliti i Nemanji Nedoviću, sjajnom beku iz Srbije čiju su karijeru usporile brojne ozljede. Također, Milano nema namjeru produžiti suradnju ni sa Christianom Burnsom te Keiferom Sykesom.

Očito je da talijanski klub u pauzi između dvije sezone ponovno čeka veliko preslagivanje rostera. Svake sezone su u vrhu Eurolige po proračunu, ali i ove su sezone na najboljem putu da ne prođu čak niti u četvrtfinale. Trenutno su na omjeru od 12 pobjeda i 16 poraza, jednako kao i još četiri momčadi koje su na pozicijama od 9. do 13. mjesta. S obzirom na uloženo, puno premalo za Milano. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell) 


Tagovi

Vladimir MicovNemanja Nedovićsrpska košarkaška reprezentacijaEuroliga

Ostale Vijesti