Miami Heat prvi finalist konferencije, James postavio rekord lige

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.09.20. | 08:36

Bucksi bez Giannisa nisu mogli više…

Noćas su odigrane dvije utakmice doigravanja NBA lige, Miami Heat je prvi osigurao finale konferencije.

Heat je slavio u petom susretu protiv Milwaukee Bucksa rezultatom 103:94 te s ukupnim rezultatom 4:1 prošao u finale Istoka, prvi put nakon 2014.godine..

Momčad s Floride do pobjede su predvodili Butler sa 17 koševa i 10 skokova te Dragić s također 17 ubačaja. Kod Bucksa, koji nisu mogli računati na najboljeg igrača Giannisa, najistaknutiji pojedinac bio je Middleton sa 23 koša.

Los Angeles Lakersi su slavili protiv Houston Rocketsa rezultatom 112:102 te poveli u seriji 2:1.

James je bio najistaknutiji pojedinac utakmice sa 36 koševa, sedam skokova i pet asistencija te je ostvario 162 pobjedu u NBA doigravanju čime je postavio rekord lige.

 

 

"Taj rekord govori kako sam odigrao jako puno utakmica. Govori i to kako sam igrao s puno odličnih suigrača i radio s kvalitetnim trenerima. Ni u Clevelandu, Miamiju ni Los Angelesu te pobjede se ne ostvaruju bez suigrača i trenerskog osoblja koje priprema sve ono što je iza kulisa. Zbog toga sjedim ovdje s tim dostignućem", izjavio je James za televizijsku kuću TNT.

Kod Rocketsa najbolji je bio ponovno Harden s 33 koša, kojem nije pomogla ni solidna partija Westbrooka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti