Matt Bush-USA TODAY Sports
Matt Bush-USA TODAY Sports

Mark Daigneault proglašen trenerom godine

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 10:33

Završava svoju četvrtu sezonu na čelu Thundera, koji je doveo do vrha Zapadne konferencije s 57 pobjeda i 25 poraza u osnovnoj sezoni

Trener Oklahoma City Thundera Mark Daigneault proglašen je trenerom godine u NBA u izboru sportskih novinara, objavila je u nedjelju sjevernoamerička profesionalna košarkaška liga.

Prouči cjelokupnu ponudu za NBA na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Drugo mjesto je osvojio trener Orlando Magica Jamahl Mosley, a treće trener Minnesota Timberwolvesa Chris Finch.

S 39 godina, Daigneault završava svoju četvrtu sezonu na čelu Thundera, koji je doveo do vrha Zapadne konferencije s 57 pobjeda i 25 poraza u osnovnoj sezoni.

“OKC” se tako kvalificirao u svoje prvo doigravanje od 2020. godine, a samo je još jedna utakmica udaljena od konferencijskog polufinala jer u prvom kolu vodi 3-0 protiv New Orleans Pelicansa.

Daigneault je započeo svoju karijeru kao pomoćni sveučilišni trener na Holy Crossu, zatim na Sveučilištu Florida prije nego što se pridružio razvojnom timu Oklahoma Cityja u G-ligi kao glavni trener, a zatim kao pomoćni trener prve momčadi Thunderu za sezonu 2019./2020. da bi 2020. na klupi naslijedio Billyja Donovana koji je otišao na mjesto trenera Chicago Bullsa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

Mark DaigneaultNBAOklahoma City ThunderJamahl MosleyChris Finch

Ostale Vijesti