Lakersi bi mogli dovesti nasljednika Raya Allena u lovu na naslov

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 09:07

Lakersima je nasušno potrebna treća pouzdana opcija.

Bleacher Report predložio je scenarij u kojem bi Los Angeles Lakersi mogli angažirati toliko priželjkivanu treću zvijezdu u lovu na naslov.

U tome bi se trebali odreći Kylea Kuzme, igrača koji je bio pretendiran za tu ulogu, no 24-godišnjaku jednostavno nedostaje konzistentnosti. Barem za situaciju u kojoj se nalazi momčad Franka Vogela, odnosno sâm lov na naslov.

Buddy Hield jedan je od najboljih šutera u ligi kojom šut dominira, a aktualni pobjednik All-Star natjecanja u šutiranju trica također je jedan od onih za koje se govori da ima najispravniju tehniku izbačaja.

Bahamac je prošlo ljeto dobio četverogodišnje produženje od svojih Sacramento Kingsa na 108 milijuna dolara, a svakako bi bolje ‘’kliknuo’’ u postojeći roster Lakersa od Kuzme, koji ionako okupira poziciju, odnosno dosta minuta kako LeBrona Jamesa tako i Anthonyja Davisa.

Kingsi također planiraju produženje Bogdanu Bogdanoviću, a s obzirom da se Srbin žalio na ulogu u momčadi te da želi više ovlasti, moguće je da bi tu bilo problema. Opcija dodatne godine ne bi Kingse koštala puno, svega oko deset i pol milijuna dolara, a to znači i da bi bilo dodatnog prostora za pojačanja… Poput Kuzme.

Lakersi bi morali dodati neke igrače poput Kentaviousa Caldwell-Poepa, Quinna Cooka, Rajona Ronda ili JaValea McGeeja, javlja portal.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Bleacher Report proposed a particularly interesting scenario for the Lakeshow <a href="https://t.co/2hYKgS1pIj">https://t.co/2hYKgS1pIj</a></p>&mdash; NBA Central (@TheNBACentral) <a href="https://twitter.com/TheNBACentral/status/1266246150702522369?ref_src=twsrc%5Etfw">May 29, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 

 

 


Tagovi

Buddy HieldLos Angeles LakersSacramento KingsKyle KuzmaLeBron JamestradeNBA tradeovi

Ostale Vijesti