JR Smith odbio zanimljivu ponudu za nastavak karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.08.19. | 15:03

Bez kluba je nakon raskida s Cavsima.

Popularni JR Smith već je 15 godina prisutan na seniorskoj košarkaškoj sceni, od čega je gotovo sve proveo u NBA ligi. Izabran je na draftu 2004. godine od strane New Orleansa Hornetsa, gdje je i proveo prve dvije sezone, no nije se istaknuo. 

Nakon toga je uslijedilo pet sezona u Denveru, četiri u Knicksima i još pet u Clevelandu, a u međuvremenu je u sezoni 2011/12 odradio 32 utakmice u Kini, gdje je igrajući za Zhejiang zabijao 34.4 poena u prosjeku. 

Ovog ljeta postao je slobodan igrač nakon što ga je Cleveland otpustio prije nego je njegov ugovor težak 15.6 milijuna dolara za sljedeću sezonu postao garantiran. Sada je u potrazi za novim angažmanom, a dobio je ponudu kineskog Jiangsua, no istu je odbio, prenosi Sportando. 

Smith će pokušati prvo pronaći NBA angažman, prije nego što se okrene drugim rješenjima. Prošle je sezone odigrao samo 11 utakmica uz 6.7 poena u prosjeku, a ukupno u karijeri ima 961 utakmicu u regularnom dijelu sezone, uz 12.6 poena u prosjeku. Što se doigravanja tiče, skupio je respektabilnih 130 nastupa te je postizao 11.3 poena. 

(foto: Reuters)


Tagovi

J.R. SmithNBA

Ostale Vijesti