Je li ovo moguće: Harden zakucao, ali zbog čudne putanje suci nisu priznali koš?!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.12.19. | 08:16

Nevjerojatna scena u NBA ligi, a Houston radi svega traži pobjedu za zelenim stolom!

Najbolji kod Houstona, ne trebamo ni pisati, bio je James Harden s 50 postignutih koševa, 9 skokova i 6 asistencija, dok je kod San Antonia utakmicu karijere odigrao mladi Lonnie Walker IV koji je zabio 28 poena i pritom ostvario učinak karijere.

Ali, usprkos tome što je utakmica išla u dva produžetka, što smo na trenutke (naročito u produžecima) gledali dobre obrane i pravu playoff košarku, najluđi, najbizarniji i najneobjašnjiviji trenutak utakmice dogodio se u sedmoj minuti posljednje četvrtine.

Naime, Harden je ukrao jednu loptu nesmotrenim bekovima Spursa, sjurio se prema suparničkom košu i kada je zakucao loptu – koš nije bio priznat ?!

Za sve je kriva čudna putanja lopte budući da se ona zarotirala i otišla iznad obruča nakon što je prethodno Harden zakucao loptu, a suci nisu znali što se dogodilo i u konačnici nisu priznali koš.

Budući da se taj nemili događaj dogodio u posljednjoj četvrtini i da je utakmica otišla u produžetke, dolazi se do zaključka kako je ovaj koš i više nego bitan, a po završetku utakmice oglasili su se iz Houston Rocketsa koji su zatražili od vodstva lige da im se upiše pobjeda, ali za to postoje veoma male šanse.

Da ne duljimo, zakucavanje Hardena pogledajte u nastavku teksta, a sami zaključite jesu li to suci trebali vidjeti ili nije čudno što im je ova situacija promakla:

(foto: Reuters)

 


Tagovi

James Harden

Ostale Vijesti