USA Today/Reuters
USA Today/Reuters

Insajder iz Rocketsa: Harden odlučuje o svemu, dobiva slobodne dane kad želi, privatnim avionom odlazi na zabave...

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 14:01

Nismo pretjerano iznenađeni.

NBA ligu, odnosno njene pratitelje, pred početak nove sezone zabavljaju vijesti koje stižu iz tabora Houston Rocketsa, a koje se tiče Jamesa Hardena.

Proslavljeni je strijelac i vrsni košarkaš (napokon) stigao igrati utakmicu za Rocketse i to s vidnim viškom koligrama, što ne čudi insajdere i bolje poznavatelje prilika, budući da je znano da se zabavljao putujući na relaciji Atlanta - Las Vegas.

Međutim, iako je to javna tajna, klub mu sve dozvoljava, a ESPN-u se obratio jedan od nekadašnjih insajdera koji je inzistirao na anonimnosti.

"Znali smo ko je glava organizacije. Sve je bilo dio dogovora o dolasku u Houston. Igrači, treneri, menadžeri, svi su znali za to i ne treba kriviti Jamesa. Samo radi ono što mu je dozvoljeno."

No, neke stvari na koje ima prave vjerojatno raditi ne smije ni LeBron James u Lakersima.

"On odlučuje kada će ekipa putovati u koji grad, a ako je utakmica u gradu kojeg voli, ekipa ostaje još jednu noć. Također, kad god želi dobije dva ili tri dana slobodno između utakmica te privatnim zrakoplovom odlazi u Las Vegas, gdje prisustvuje brojnim zabavama. Ima sve što poželi. James je jednostavno James", rekao je izvor, dodavši kako to upravu kluba ne zamara puno kad će on opet na dan susreta zabiti 30-40 koševa uz triple-double.

Unatoč svim ovim povlasticama, sve su glasnije glasine o odlasku iz Rocketsa pa je tako Harden sastavio popis momčadi u koje bi volio otići. Čini se kako ga ni razmjena Westbrook-Wall nije pretjerano odobrovoljila na ostanak u najvećem gradu Texasa te je, kako kažu izvori iz SAD-a, i dalje spreman otići u neku drugu, konkurentniju momčad.

Podsjetimo, prije odlaska u Houston 2013. godine, Harden je igrao za onu ultra-talentiranu momčad OKC Thundera zajedno s Durantom i Westbrookom, između ostalih. Trenutno je u šestoj godini ugovora koji vrijedi 2023. godine, prema kojem će zaraditi 228 milijuna dolara.


Tagovi

NBAJames HardenHouston Rockets

Ostale Vijesti