REUTERS / Ints Kalnins
REUTERS / Ints Kalnins

Hezonja: „U Beogradu je je jedna od najboljih atmosfera na svijetu, ne znam za koga ću igrati sljedeće sezone“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 11:23

Kapetan Hrvatske u razgovoru za srpske medije.

Mario Hezonja netko je koga volite ili koga ne volite, s njim nema između. Takav je na terenu, takav je van njega, pa kome drago, kome krivo. Da ponekad 'pretjera' vjerojatno je svjestan i sam, ali isto tako dobro zna koliko je kvalitetan. Za medije ne priča često, ali kada stane ispred mikrofona, uvijek će reći nešto što donese 'jak naslov'. Tako je bilo i sada.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hezonjin Real Madrid u sklopu 31. kola Eurolige gostuje u Beogradu gdje će ih dočekati Željko Obradović i njegov Partizan. Ako je nekome promaknulo, Obradović je nedavno potpisao novi ugovor s Partizanom. Doduše, ne službeno, ali da je sve gotovo sugerirao je srpski strateg pred sam ogled s Baskonijom kad je na skandiranje publike uzeo tablu i uz osmjeh napravio mot rukom kojim je dao svima do znanja da je 'problem' – riješen!

Jedan od najvećih problema za Obradovićevu momčad ovog će četvrtka biti Mario Hezonja. Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije netko je koga navijači Partizana iznimno cijene. Naravno, budući da Hezonja na kraju sezone vjerojatno odlazi iz Madrida, oni ga konstantno zovu da dođe k njima, ali Super Mario ipak ističe kako ni sam ne zna gdje će i za koga igrati sljedeće sezone.

„Što se tiče sljedeće sezone, ništa ne znam. Maksimalno sam koncentriran na ovu sezonu, da ponovimo uspjeh ako je moguće od prošle i da onda bude lakše razmišljati o budućnosti", ostao je do grla zatvoren Hezonja koji je pričao sa srpskim medijima u hotelu gdje Real Madrid odsjeda u Beogradu.

Na utakmici Partizan – Real Madrid bit će 'paklena' atmosfera…

„Nama domaćima to ne predstavlja problem, Musa i ja znamo da je jedna od najboljih atmosfera na svijetu u Beogradu.“

Partizanu 'gori pod nogama', a u goste im dolazi Real Madrid.

„Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao navijač Eurolige i njihov navijač volio da ih vidim u playoffu. Za nas je također ova utakmica bitna jer smo neke prethodne gubili na blesav način. Bilo je tu svega, od bolesnih igrača do povreda.“

Real Madrid je prvi u Euroligi nakon 30 odigranih kola.

"Mislim da pravi natjecatelj i sportaš nalazi motivaciju kada je na vrhu, da tu ostane, mislim da je to teže nego doći na vrh, svakome se može dogoditi da nekad bude prvi. Imamo dosta iskustva što se tiče Eurolige, da smo maksimalno koncentrirani do samog kraja, da možda čak i nije toliko bitno biti prvi nego na kraju koliko je bitno osvojiti trofej u svibnju. Imamo dovoljno iskustva u momčadi i mislim da nam je takav i mentalitet.“

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario HezonjaReal Madrid košarkaKK PartizanEuroliga

Ostale Vijesti