Herro odveo Miami na korak do velikog finala

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.09.20. | 09:25

Nevjerojatna večer junaka Heata.

Košarkaši Miami Heata noćas su pobijedili Boston Celticse rezultatom 112:108 te su tako stigli do 3:1 u seriji finala Istoka.

Heat je tokom cijelog susreta imao rezultatsku prednost, Boston je stalno bio blizu, čak su poveli početkom zadnje dionice, ali nikako nisu mogli nekom serijom odvojiti, a tome su najviše pridonijele izgubljene lopte igrača Celticsa, čak 19:8. Također, Celticsima nije išao u prilog ni loše šutersko prvo poluvrijeme Tatuma, 0 ubačaja, dok je drugo odradio maestralno i zaustavio se na brojci 28.

Junak pobjede Miami je bio mladi Herro, koji je odigrao utakmicu za pamćenje te s 37 koševa zauzeo drugo mjesto iza Magica Johnsona po broju ubačaja košarkaša s 20 ili manje godina. Kad je u finišu utakmice zapelo kod Heata i Boston opasno zaprijetio mladi Tyler Herro nije dao te je pogodio određene šuteve poput iskusnog rutinera.

Uz Tylera Miami su do pobjede vodili Butler s 24 koša i devet skokova, Dragić s 22 ubačaja te Bamu Adebayju s 20 koševa i 12 skokova. Kod poraženih prvo ime je bio spomenuti Tatum, a rasploženi su još bili Brown s 21 košem i Walker s 20 ubačaja.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti