Nedim Grabovica/Xinhua
Nedim Grabovica/Xinhua

Džanan Musa hitno operiran nakon što je od udarca u grlo zaradio frakturu dušnika

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.04.22. | 08:32

Bivši igrač Cedevite i Brooklyn Netsa od prošle godine igra za Rio Breogan.

Ponajbolji bh. košarkaš, Džanan Musa, sinoć je hitno operiran nakon što je na utakmici protiv Manresom zaradio frakturu dušnika. Musina momčad slavila je rezultatom 98:94, ali on ogled 19. kola ACB lige neće pamtiti po dobrom, usprkos tome što je s 18 poena bio najbolji strijelac svoje momčadi.

Iz kluba su objavili kako će pravovremeno informirati o stanju bh. košarkaša koji je poslije utakmice odveden na hitnu operaciju.

"Ljudi, volim vas sve. Moram imati operaciju na vratu. Kao što se borim na parketu, tako ću se boriti i sada i pobijediti. Hvala vam za lijepe želje", poručio je Musa na svojem Twitter profilu, nakon čega je službeno priopćenje izdao i njegov klub.

"Igrač Breogana Džanan Musa operiran je u Huli kako bi se osiguralo pravilno disanje nakon što je od zadobivenog udarca na utakmici zaradio frakturu dušnika"

Ove sezone Musa igra sjajno u Španjolskoj te je jedan od kandidata za osvajanje MVP titule u ACB ligi, usprkos tome što se njegova momčad, koju odnedavno vodi bivši hrvatski izbornik Veljko Mršić, nalazi na skromnom 10. mjestu ACB lige.


Tagovi

Džanan MusaACB liga

Ostale Vijesti