Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Drežnjak ošišao Gnjidića, Prkačin vodio navijanje: "Pošteno ćemo feštati večeras"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 21:45

Cibosi su bili u euforiji nakon osvajanja titule

Ovoliko neiskusna momčad je večeras maturirala”, konstatirao je sjajno raspoloženi mastermind iza ove Cibone – Gašper Okorn.

Uspjeh vrijedan divljenja Slovenčevo je dosadašnje djelo karijere. Preuzeo je, kako sam kaže, strašno neiskusnu momčad na startu sezone, opustio ju svojim ležernim pristupom i na kraju odveo do trofeja. I do duplog. Ako se pronađu novci za klub, Okorn bi trebao biti tu i iduće sezone, i slagati novu Cibonu.

Dečki su zaslužili, a više od duple krune mi je drago zbog ovih mladih ljudi, njima je ovo nagrada – dva trofeja i puna dvorana, ne može bolje od ovog”, rekao je Okorn pa dodao:

Mi smo cijele sezone čekali ovakvu atmosferu i nadali joj se. Ovo je bila najbolja atmosfera otkako sam tu, a ovi dečki su to prvi puta doživjeli. Jasno da smo bili pod pritiskom, igraš doma i želiš pobijediti u majstorici”.

Lovro Gnjdić je bio u euforiji nakon pobjede.

Izgurali smo ovo na kraju i strašno se veselim idućoj sezoni. Bilo je puno uspona i padova tijekom sezone, što je normalno za naše godine. Mi smo jako puno učili kroz cijeli ovaj period i nevjerojatan je osjećaj osvojiti i Kup i prvenstvo”, pričao je Gnjidić koji je na koncu zabilježio možda i ključan potez kada je u zadnjem napadu Zadra ukrao loptu Jordanu. Ali na kraju je istaknuo da je ovo momčad pobjede.

Znamo da je pobjeda najbitnija i da ćemo jedino zajedno pobijediti. Atmosfera? Pa ne znam tko ovo ne bi poželio, nadam se da ćemo iduće sezone češće gledati ovakve scene. Kada ljudi sumnjaju u nas, onda se mi želimo zainatiti i pokazati svima da su bili u krivu. Nismo puknuli pod pritiskom i sretan sam ponajviše zbog suigrača, prijatelja i obitelji”.

A Roko Prkačin je na kraju utakmice uz pomoć Matea Drežnjaka i ošišao Gnjidića, a prije toga i s mikrofonom u rukama poveo navijanje tribina. Pa onda istaknuo kako je po prvi puta doživio i osjetio krcatog Draženovog doma.

Morao sam dugo čekati, ali drago mi je da smo konačno napunili dvoranu. Naša priča je ta da smo sve uvjerili da i mladost može do trofeja”, pričao je Roko kojeg smo upitali je li spreman kapetanski podmetnu leđa večeras na slavlju.

Ha vidi, ne mogu ti reći gdje ćemo proslaviti, ali ti odmah mogu reći da će se pošteno feštati večeras”.

I trebate, zaslužili ste nakon ovakve sezone.


Tagovi

Premijer liga košarkašaCibonaRoko PrkačinLovro GnjidićGašper Okorn

Ostale Vijesti