Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Cibona, Partizan, Olimpija Cedevita i Scavollini na jakom turniru u Opatiji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.08.21. | 16:03

Opatija okuplja košarkašku kremu ovih prostora.

Od 1. do 3. rujna u opatijskoj dvorani Marino Cvetković će se održati košarkaški Liburnija kup s eminentnim košarkaškim imenima - zagrebačka Cibona, prvak Slovenije Olimpija-Cedevita, talijanska Campagna Proscuitto iz Pessara poznatija i kao bivši Scavollini, a koju vodi donedavni izbornik Brazila Aleksandar Petrović. Favorit turnira je ojačani beogradski Partizan kojeg vodi povratnik u redove Crno-bijelih, legendarni trener Željko Obradović.

"Dovesti ovakve četiri momčadi u Opatiju bilo je jako teško, ali uspjeli smo jer imamo veliku pomoć Liburnija rivijera hotelima i u Gradu Opatiji. Trenutačna vrijednost Partizana kreće se oko 15 milijuna eura, nedavno su potpisali Amerikanca koji vrijedi 3 milijuna eura za dvije godine, mislim da se niti jedan naš klub s time ne može nositi. Cibona je malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih klubova u Europi, Olimpija ulaže veliki novac, Scavollini je jedan od najboljih talijanskih klubova žele se izboriti za nastup u Euroligi, rekao je Robert Jurković, predsjednik udruge Marinovi prijatelji, glavnog organizatora turnira, uz pomoć Liburnija rivijera hotela i Grada Opatije".

Ulaznice se prodaju po cijeni od 100 kuna za tribine i 150 kuna za parter. U prodaju će ići limitirani broj ulaznica, a jedna ulaznica vrijedi za obje utakmice.


Tagovi

CibonaKK PartizanCedevita OlimpijaAco Petrović

Ostale Vijesti