Bill Streicher-USA TODAY Sports
Bill Streicher-USA TODAY Sports

Bombastična zamjena u NBA ligi: Harden u Phili, Simmons, Curry i Drummond novi igrači Netsa!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.02.22. | 19:32

Dva sata prije zatvaranja, NBA liga ima veliki i jaki trade, Harden ipak seli...

 I baš kad smo pomislili da će posljednji sati NBA tradea proći bez nekih prevelikih uzbuđenja, Twitter je izgorio nedavnom objavom NBA insidera Adriana Wojnarowskog. Kako tvrdi dopisnik ESPN-a, Netsi će dati Hardena 76ersima a zauzvrat će dobiti Bena Simmonsa, Setha Curryja, Andre Drummonda i čak dva picka prve runde. Jedan za iduću sezonu, drugi za onu u 2027. godini.

Ovim tradeom velika trojka Brooklyna prestaje postojati. Iako Irvinga na parketu gledamo „svake prijestupne“ zbog njegovih stavova vezanih uz cijepljenje, Kyrie je, zajedno sa Hardenom i Durantom činio ono što je trebao biti Netsov dream team, a on se raspao prije playoffa. Mnogi su momčadi iz New Yorka prije početka sezone opredviđali naslov, a danas, kao sedmi na istoku, nemaju ni izravno mjesto u playoffu. Barem ne još.

Isto tako, Netsi su se opasno raspištoljili za Hardena prošlog ljeta. Dali su tri picka u prvoj rundi drafta uz Jarretta Allena i Carisa LeVerta Houstonu kako bi u New York dovukli slavnoga bradonju. Čini se da je njegova želja za odlaskom presudila.



Tagovi

James HardenNBA

Ostale Vijesti