Bogdanović vodio Jazzere do pobjede, Heat crna mačka Bucksa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.03.20. | 08:15

Babo Beretta je izrešetao koš Cavaliersa, solidna partija Hezonje.

Noćas je diljem SAD-a odigrano sedam utakmica najjače košarkaške lige svijeta.

Utah Jazz je slavio kod Cleveland Cavaliersa rezultatom 113:126.

U prvom poluvremenu smo gledali izjednačen susret, u kojem se ni jedna momčad nije uspijevala odvojiti na ozbiljniju prednost, no gosti odlaze na odmor s prednošću +8. Početkom treće dionice Jazzeri odlaze na dvocifrenu prednost, koju praktički ne ispuštaju do kraja susreta. Utah je do pobjede vodio naš Bojan Bogdanović s 28 koševa, sedam skokova i šest asistencija, kod domaćina najistaknutije ime bio je Sexton s 32 koša, a Ante Žižić je za nešto više od 17 minuta ubacio šest koševa i uhvatio dvije lopte.

Portland Trail Blazersi su slavili u Orlandu protiv Magica rezultatom 107:130.

Domaćini su se u utakmici rezultatski držali do pred kraj prve dionice, nakon čega Blazersi preuzimaju prednost te je ne ispuštaju do kraja susreta. Goste je do trijumfa vodio McCollum s 41 košem, a domaćinima nije pomogla ni odlična partija crnogorskog centra Vučevića, koji je ubacio 30 koševa i uhvatio 11 lopti. Mario Hezonja je imao solidnu partiju, ubacio je 10 koševa i uhvatio osam skokova.

Miami Heat je u svom American Airlanesu pobijedio Milwaukee Buckse rezultatom 105:89.

Najbolja momčad lige bila je u igri samo prvo poluvrijeme, no Miami im nakon odmora nije dao nikakve izglede te se ponovno pokazao kao ne premostivima prepreka za Buckse, slavio je Heat i u prvom međusobnom susretu sezone. Miami su do pobjede vodili Crowder i Butler sa po 18 koševa, dok je kod poraženih najbolji bio Brook Lopez s 21 ubačajem.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Bojan Bogdanović

Ostale Vijesti