Bivši igrač Mornara potpisao za španjolskog prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.07.20. | 15:17

Rasni košgeter u naredne će dvije sezone zatrpavati pirenejske obruče.

Pomalo iznenađujući novi prvak ACB lige, Baskonia iz Vitorije, radi na pojačanjima koja bi im osigurala pomoć u namjeri da i naredne sezone budu u vrhu španjolske, a ako je moguće, i europske košarke.

U tom cilju već su procurile vijesti kako se zanimaju za opakog američkog šutera Jimmera Fredettea, no danas je stigla vijest kako je sljedeće pojačanje riješeno. Novi igrač Baskonije je Khadeen Carrington.

Američki je bek potpisao na dvije godine, a stigao je iz njemačkog viceprvaka Riesen Ludwigsburga. 2018. je bio članom i barskog Mornara, no već početkom prosinca je napustio klub.

Radi se o 193 centimetra visokom 24-godišnjaku koji je minule sezone bio trećim strijelcem BBL EasyCredit košarkaške Bundeslige te će kao takav sigurno predstavljati značajno pojačanje za Baskoniju.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Baskonia adds Khadeen Carrington, Panathinaikos signing Howard Sant-Roos<br><br>Keep up with latest movements in our transfers market file <a href="https://twitter.com/hashtag/EuroLeague?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EuroLeague</a><a href="https://t.co/D04hvsEq9T">https://t.co/D04hvsEq9T</a> <a href="https://t.co/ODfXti9bNE">pic.twitter.com/ODfXti9bNE</a></p>&mdash; Eurohoops (@Eurohoopsnet) <a href="https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1284820903172481024?ref_src=twsrc%5Etfw">July 19, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Thomas Kienzel/DPA/Pixsell)


Tagovi

Khadeen CarringtonMornar BarRiesen Ludwigsburgkošarkaški transferiBaskonia

Ostale Vijesti