Bivša zvijezda Cibone i prvi asistent ABA lige pred potpisom za Olimpiju

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.10.18. | 11:10

Zmajčekima stiže kapitalac.

Košarkaši ljubljanske Olimpije trebali bi uskoro dobiti veliko pojačanje na poziciji playmakera. Dugo se pisalo kako bi njihovo rješenje za bekovsku poziciju trebao biti hrvatski reprezentativac Jakov Mustapić, no čini se da od toga neće biti ništa. 

Prema navodima portala Sportando, a radi se o vjerodostojnom košarkaškom izvoru, Olimpija je svoj fokus prebacila na Scottiea Reynoldsa, koji je prošlu sezonu bio startni play Zenita, jednog od najjačih ruskih klubova. Prema navodima spomenutog izvora, obje strane su zadovoljne pregovorima i finalizacija bi trebala uskoro uslijediti. 

Amerikanac je hrvatskoj publici poznat po tome što je u sezoni 2016/17 bio jedan od nositelja igra u Ciboni, a ujedno je bio i prvi asistent ABA lige s prosjekom od 6,9 dodavanja po utakmici, uz 10,8 poena i 2,6 skokova. Također, predvodio je Cibonu do finala prvenstva Hrvatske, gdje su tijesno poraženi od Cedevite 3:2 u majstorici igranoj pred krcatom dvoranom Dražena Petrovića. 

> ODIGRAJ Cibona - Igokea

Olimpija trenutno u rosteru ima dva playmakera, solidnog Jana Špana i neiskusnog Amerikanca Jaleka Feltona. Nijedan od njih nije dovoljno dobro rješenje za momčad koja želi plasman u polufinale regionalne lige, čemu Ljubljančani teže. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Scottie ReynoldsABA liga

Ostale Vijesti