USA Today Sports
USA Today Sports

Bivša djevojka NBA zvijezde prijetila da će mu uništiti život ako joj ne isplati tri milijuna dolara

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.01.21. | 13:34

Nije uljudno nekog nazvati ludim, ali ako bi imali na to jednom pravo, sad bi ga iskoristili.

Košarkaš Golden State Warriorsa Kelly Oubre Jr. digao je tužbu protiv svoje bivše djevojke Makene LeDuff, javlja medijska platforma TMZ.

Razlog su njegovi navodi da je dotična htjela od njega izvući novac, i to na podao način. Ucijenila ga je na način da će mu ''uništiti život'' ako joj ne isplati tri milijuna dolara. Način na koji bi to učinila jest opsežna kampanja iznošenja ''prljavog veša'' u javnost, odnosno škakljivih detalja iz privatnog života.

Konkretno, radi se o navodnoj upletenosti košarkaša u kriminalne radnje, a djevojka tvrdi da za njih ima dokaze. Sve je to osmišljeno od strane spomenute ''kako bi se prouzročila maksimalna i nepopravljiva šteta Kellyju, njegovom ugledu i karijeri'', što stoji u tužbi.

Nije ovo prva tužba košarkaša na adresu njegove bivše djevojke, za koju tvrdi da je nakon njihova prekida postala prava noćna mora. Tvrdi da je ukrala njihova dva psa, probušila mu gume na autu oštrim predmetom i odbijala otići iz kuće u Beverly Hillsu koju je on unajmio.

Pse mu još nije vratila, a sad je situacija eskalirala. No vrhunac je bio Instagram post iz 2019. u kojem prijeti fizičkim nasiljem prema Kellyju i ljudima povezanima s njim, dok u isto vrijeme na slici drži pušku u rukama. Ispod slike je napisala:

„Uvježbavam sva svoja prava.“

Oubre traži da sud prisili Makenu da plati načinjenu štetu, kao i da proglasi njega pravnim vlasnikom dva psa, Soula i Sainta.


Tagovi

Kelly Oubre Jr.Golden State WarriorsSudac

Ostale Vijesti