REUTERS/Ints Kalnins
REUTERS/Ints Kalnins

Beograđani ga prvo vrijeđali, a sada ga žele: Partizan nudi milijune za bivšeg igrača Cedevite

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 09:06

U ACB ligi, nekadašnji košarkaš zagrebačke Cedevite upisuje prosječno 14 poena, 2,6 skokova i 1,8 asistencija

Kada je s Real Madridom prošle sezone igrao u vrućoj beogradskoj atmosferi, Džanan Musa slušao je užasne, degutantne uvrede na svoj račun, a sada bi mu na drugi račun - tekući - mogli sjesti milijuni iz tog istog, beogradskog smjera. Naime, španjolski mediji tvrde kako bosanskohercegovački reprezentativac na stolu ima ponudu Partizana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navodno su crno-bijeli spremni Hezonjinom suigraču ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan šest milijuna eura neto, odnosno dva milijuna eura po sezoni. S druge strane, u Realu navodno nude 1,3 milijuna eura za produljenje suradnje, dok je do sada imao miljun eura po sezoni.

"Trenutno nema odgovora od Muse. Godi mu interes Partizana, ponuda koja mu je stigla ogromna i ona ga je iznenadila, ali mu se ne žuri. Njegov prioritet, kažu ljudi oko njega, i dalje je obnavljanje ugovora s Real Madridom", piše Defensa Central.

U ACB ligi, nekadašnji košarkaš zagrebačke Cedevite upisuje prosječno 14 poena, 2,6 skokova i 1,8 asistencija.

Podsjetimo, Džanan Musa postao je član Reala u ljeto 2022. godine. Stigao je kao MVP španjolskog prvenstva iz momčadi Breogan, a prije toga igrao je za Cedevitu, Brooklyn Netse i Anadolu Efes, a s Efesom i Realom je osvojio Euroligu. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK PartizanKK Cedevita JuniorReal MadridReal Madrid košarkaDžanan Musa

Ostale Vijesti