Anzulović dobio odlično pojačanje iz CSKA

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.08.20. | 16:51

Anzulovićev i Zubčićev klub pokazao je početkom prošle sezone da može biti dark horse VTB lige.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama Eniseja iz Krasnojarska, novi njihov igrač jest Mihajil Kulagin.

26-godišnjak je tako stigao iz aktualnog europskog prvaka CSKA i pojačao roster našeg trenera Dražena Anzulovića te postao suigračem Tomislava Zubčića. Upravo je Zula uspio razgovorom privoliti 192 centimetra visokog combo beka na ovaj transfer.

„Anzulović mi je predstavio svoju viziju igre i gdje vidi mene u momčadi. Vjerujem kako smo našli zajednički jezik, da ćemo postići momčadsku kemiju te da ćemo se na terenu boriti jedan za drugog i za naše navijače.“, rekao je.

Još je jedan moment koji mu je olakšao promjenu sredine:

„Aleksandar Gudumak, kapetan Eniseja, je dečko kojeg jako dobro znam. Bili smo zajedno u mlađim uzrastima CSKA a poslije igrali i jedan protiv drugog u VTB ligi. Također se nadam kako će se ova situacija s pandemijom čim prije staviti pod kontrolu da možemo zaigrati pred našim navijačima jer su oni sastavni dio kluba. Upravo njih zadovoljiti nam je zadatak u svakoj utakmici. Vidimo se u dvorani.“, zaključio je.

Mihajilov stariji brat Dmitri je etablirani reprezentativac Rusije i također je bio članom CSKA s kojim je osvojio euroligaški naslov 2016.

Od 2017. do kraja srpnja ove godine (kada ga je klub pustio iz ekonomskih razloga) nosio je dres Lokomotiva iz Kubana.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="et" dir="ltr">Mikhail Kulagin joins Enisey Krasnoyarsk <a href="https://t.co/MlB7aRtqNl">https://t.co/MlB7aRtqNl</a></p>&mdash; Sportando Italia (@SportandoIT) <a href="https://twitter.com/SportandoIT/status/1296055213229514752?ref_src=twsrc%5Etfw">August 19, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Srđan Ilić/Pixsell)

 


Tagovi

Mikhail KulaginDmitri KulaginCSKA Moskva košarkaEnisej Krasnojarskkošarkaški transferiDražen AnzulovićTomislav Zubčić

Ostale Vijesti