Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Aco Petrović prozvao Zvezdu i Partizan: "Vrijeme je da napuste ABA ligu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 17:06

Ne sviđa mu se razlika u budžetima klubova

Aleksandar Petrović još je jednom na Twitteru istupio i progovorio o košarci ovih prostora, a ovoga puta ne samo hrvatskoj. Naime, rekao je kako bi najbolje bilo da Crvena zvezda i Partizan istupe iz ABA lige budući da su im budžeti daleko veći od budžeta drugih klubova u toj ligi. Naglasio je kako je vrijeme da ta liga bude ono što je primarno trebala biti - razvojna liga za mlade igrače.

Petrović je vjerojatno potaknut određenim transferima Zvezde koji će navodno biti realizirani u skorašnjem razdoblju, a koji bi trebali prijeći i par milijuna eura, što je daleko više od onoga koliko troše ostali klubovi ABA lige. Trenutno najpoznatiji takav transfer je onaj donedavnog NBA igrača Facunda Campazza koji bi trebao u Beograd stići za 4,3 milijuna eura za dvije sezone.

"Mislim da je vrijeme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni sudionici Eurolige a da se Aba liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače"

(eg)


Tagovi

Aleksandar PetrovićCrvena zvezdaPartizanABA liga

Ostale Vijesti