Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Aco Petrović objavio: Dosad skupljeno preko 384.000 eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 18:16

Ne skupi li se dovoljno novca, iznosi će biti vraćeni uplatiteljima

Kako je i najavio, Aleksandar Petrović na svom je Twitter profile objavio koliko je do ovog petka popodne skupljeno novca na računu za spas Cibone: 2,894.491,39 kuna skupljeno je u samo tri dana! Prevedeno u našu buduću valutu to bi bilo 384.165 eura!

Podsjećamo, Cibonina legenda nije mogla skrštenih ruku gledati kako klub propada i ide u stečaj te je s odvjetnikom Sašom Pavličić-Bekićem pokrenula inicijativu za financijsku mobilizaciju poklonika zagrebačkog košarkaškog velikana. Cilj je uplatama pokriti klupski dug, a poslije prikupljeni novac pretvoriti u dionice budućeg športskog dioničkog društva Cibona. Ne skupi li se dovoljno novca, iznosi će biti vraćeni uplatiteljima.

U prvih 10 dana uplaćuju se iznosi od minimalno 5000 eura, a drugom i trećem, bude li potrebno, odnosno dobije li akcija potreban zamah, inicijativa Mi smo Cibona pozvat će i građanstvo, navijače, da svojim, tada više simboličnim, ali jednako važnim uplatama na račun udruge omoguće aktualnom osvajaču domaće dvostruke krune povratak u sportski život. (G)


Tagovi

CibonaAleksandar PetrovićAco PetrovićSaša Pavličić-Bekić

Ostale Vijesti