Zvezda (1.70) visoko leti, Atletico (1.90) ima Cadiz na meti, a dvojka na Inter (2.25) ne šteti

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 10:55

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Današnji sportski dan obilježen je i trima najvećim nogometnim tečajevima u cijeloj državi, a koje možete pronaći samo u Germaniji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Cadiz – Atletico Madrid (16.15), DVOJKA, 1.90

Momčad pod vodstvom Diega Simeonea drži četvrto mjesto na ljestvici, vodeći Real pobjegao im je na dalekih +11, tako da je u nastavku sezone realnije da Atletico bude fokusiran na obranu trenutne pozicije pred Athleticom koji se zahuktao. Stoga Madriđani moraju upisati tri boda kod davljenika Cadiza, koji je bez pobjede nevjerojatna 23 kola, odnosno od 1. rujna. Treba li išta na to dodati?

Crvena zvezda – Partizan (17.00), JEDINICA, 1.70

Vječiti derbi igra se u Srbiji. Bit će to direktan okršaj za prvo mjesto jer nakon 23 kola Partizan ima bod više od Crvene zvezde. Obje momčadi su na stopostotnom učinku u prva četiri kola proljetnog dijela sezone, a mi tipujemo na domaćine. Naime, Zvezda na Marakani nije poražena od najljućeg rivala već pet godina.

Bologna – Inter (18.00), DVOJKA, 2.25

Susret dvije momčadi u najboljoj formi. Bologna ima šest pobjeda u nizu i čvrsta je četvrta, a u goste joj stiže uvjerljivi lider Inter koji je nanizao 12 pobjeda u svim natjecanjima, a 14 utakmica ne zna za poraz. Zanimljivo, Nerazzurri su posljednji put izgubili 20. prosinca u Kupu na domaćem terenu od Bologne! Bologna je i prvoj prvenstvenoj utakmici odigranoj na San Siru izvukla bod (2-2), a svladala je Nerazzurre i u posljednje dvije utakmice na Renatu Dall'Ari. Vrijeme je za osvetu, budite sigurni da će viceprvak Europe biti izuzetno motiviran da naplati dugove.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti