Germania
Germania

ZAJEDNO DO NOVIH TROFEJA: GERMANIA SPORT uputila donaciju Klubu tenisača u kolicima Tigar

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.12.23. | 10:15

Podrška klubu iz Zagreba stigla povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Bez obzira na to kojom se disciplinom bave i kako su rangirani na ljestvici, Germania Sport uvijek je uz sportaše koji vrijedno treniraju za bolje rezultate i nove trofeje.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pomoć ove društveno odgovorne kompanije stiže na adrese brojnih sportskih kolektiva širom zemlje, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom donaciju su uputili Klubu tenisača u kolicima Tigar iz Zagreba.

„Kluba tenisača u kolicima Tigar osnovan je 2007. godine i najtrofejniji je klub u Hrvatskoj, a cilj nam je uključiti što više osoba sa invaliditetom u tenis u kolicima, a pogotovo mlade. Svake godine organiziramo međunarodni turnir tenisača u kolicima - Zagreb Open. Sredstva koja je donirala Germania iskoristit ćemo za financiranje odlaska na međunarodne turnire za naše tenisače u kolicima“, poručio je Anto Joskić, aktualni prvak Hrvatske u ovome sportu.

Tigar su posjetili Vedran Martinčević i Tonko Zubak iz Germanije, ističući tim povodom snažnu podršku sportskim klubovima koji okupljaju kako paraolimpijce, tako i rekreativce, poput Plivačkog kluba Natator.

„Društveno odgovorna kompanija Germania Sport će uvijek rado podržati ovakve akcije jer smatramo da svaka osoba treba imati mogućnost baviti se sportom“, istakao je Zubak.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

germaniaGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti