VIDEO: Evo što je Šarić rekao nakon ponajbolje partije u NBA-u

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 09:25

Dario Šarić predvodio je Sixerse do pobjede protiv treće momčadi Istoka.

Dario Šarić nakon jedne od najboljih utakmica za Sixerse u kojoj je zabio 20 koševa, ulovio 11 skokova, četiri puta asistirao i imao jednu uradenu loptu nije mogao skriti zadovoljstvo, ali ne vlastitom igrom, nego sjajnom igrom momčadi, naime čak trojica igrača Sixersa imali su double-double učinak u pobjedi Philadelphie 120-112 protiv Washington Wizardsa.

> Šarićev double-double na Bogdanovićevom debiju

"Bilo je upitno kako ćemo se vratiti nakon All Star pauze, ali bili smo gladni i odlično smo reagirali. Imali smo četiri, pet igrača preko deset koševa. Svi su igrali u oba pravca," rekao je Dario Šarić.

"Ipak, najvažnije je kako smo završili. Stvarno smo bili odlični, pokrivali smo jedni druge, ispravljali pogreške suigrača. Odševljen sam kako smo izgledali. Bili smo odlični osobito u napadu, lopta je odlično putovala po terenu, zabili smo 120 koševa, trpali smo ih iz svih pozicija.“

Znali smo da će nam Bradley Beal i John Wall zabiti svoje, ali zato smo zaustavili ostale igrače. Odlična su ekipa, ali znao sam da možemo s njima, nisam iznenađen pobjedom protiv treće momčadi na Istoku jer znam kog imam u momadi, igrače koji su sposobni pobjeđivati najbolje u NBA ligi,“ zaključio je Šarić.

(Screenshot: YouTube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Washington WizardsPhiladelphia 76ersNBADario Šarić

Ostale Vijesti