Tipuj na pobjede Gorice (2.05), Elchea (1.55) i Antalyaspora (1.85) i sutra podižeš dobitak, tu nema spora

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 11:21

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Današnji sportski dan obilježen je i trima najvećim nogometnim tečajevima u cijeloj državi, a koje možete pronaći samo u Germaniji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Antalyaspor – Gaziantep (18.00), JEDINICA, 1.85

U dvoboju 28. kola turskog prvenstva, Antalyaspor je favorit u domaćem ogledu protiv Gaziantepa koji je na 18. mjestu ljestvice. Domaćin je na 9. mjestu, a u prilog im ide povijest međusobnih omjera. Naime, Antalya na domaćem terenu nikad nije poražena od Gaziantepa, a vjerujemo da će tako biti i danas.

Rudeš – Gorica (17.00), DVOJKA, 2.05

Rudeš vjerojatno samo čeka kada će ova traumatična sezona završiti, ali do kraja ima još dosta, a prvi sljedeći ispit im je Gorica. Posljednjeplasirana momčad lige i šestoplasirana Gorica zatvorit će 25. kolo HNL-a. Rudešani su klasično u negativnom nizu bez ijedne pobjede u sezoni, a Gorica se izvukla iz krize pobjedom nad Slaven Belupom. I dalje to nije bjano i mnogi zazivaju da bi ovo mogla biti dobra prilika za tri boda Mladininoj momčadi, no o tom po tom, sve ćemo znati nakon okršaja na Trešnjevci.

Elche – Alcorcon (20.30), JEDINICA, 1.55

Ovdje je sve jasno. Elche je veliki favorit, a evo i zašto. Na 8. su mjestu prvenstvene ljestvice s 44 boda, samo pet manje od vodećeg Eibara. Pobjedom bi se probili na 4. mjesto i ne sumnjamo da će tu priliku iskoristiti, pogotovo ako znamo da im u goste stiže Alcorcon, treća najslabija momčad lige.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti