Tipovi dana: U Norveškoj očekujemo golijadu, a to se plaća tečajem 2,00

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 23.09.20. | 10:30

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

TENISKI TIP |13:00| Bonzi – Karlović (Karlović će osvojiti više gemova nego Bonzi uz navedeni hendikep -2,5, tip 2, tečaj 1,75)

Dr. Ivo danas igra polufinale kvalifikacija za Roland Garros. Protivnik mu je domaći igrač Benjamin Bonzi, ujedno 225. na ATP ljestvici. Karlović je u prvom kolu bio bolji od Rubina, dok je Bonzi izbacio Kolara. Kladionice danas favoriziraju francuza, ali 41. godišnji Doktor nije bez izgleda. Čak naprotiv mi bi svoje novce stavili na Karlovića iz više razloga. Prvi je što ovaj mladić nikad nije igrao protiv ovakvih servisa pa i bez obzira na podlogu, a drugi je romantika jer je Doktor Ivo legenda. Naš tip je kontra hendikep na Karlovića.

NOGOMETNI TIP |20:45| Leicester – Arsenal (Oba tima će postići gol na utakmici, tip da, tečaj 1,62)

Vjerojatno najjači par šesnaestine finala engleskog Liga kupa igra se u Leicesteru između istoimenog domaćina i Arsenala. Leicester je u sezonu krenuo odlično s dvije pobjede i gol razlikom 7:2, što dokazuje sjajnu formu u napadu, ali i čvrstu obranu. Arsenal je također krenuo s istim učinkom, a samo jedan primljen gol je dokaz kako je Arteta napokon pronašao rješenje za „veselu“ obranu koja je krasila Topnike prijašnjih sezona. Arsenal već tri utakmice ne zna za bod na ovom stadionu što domaćine stavlja u ulogu favorita, no Topnici vole igrati ova natjecanja i zasigurno će imati što za reći. Naš tip je oba gol.

NOGOMETNI TIP |21:00| Gent – Dynamo Kiev (Oba tima će postići gol na utakmici, tip da, tečaj 1,78)

Gent na svom stadionu dočekuje Dynamo Kijev u prvoj utakmici završnog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Belgijanci su u prošlom kolu eliminirali Rapid Beč rezultatom 2:1, dok su Ukrajinci bili bolji od Alkmaara 2:0. Kladionice daju laganu prednost Gentu, no za njih će to biti sve samo ne lagana utakmica. Jedina dva međusobna susreta ovi klubovi su odigrali prije točno 10 godina, Dynamo je slavio u oba susreta, a Ukrajinci se nadaju kako će ponoviti te rezultate. Naš tip je oba gol.

NOGOMETNI TIP |21:00| Molde – Ferencvaros (Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip 3+, tečaj 2,00)

Molde u play-offu za Ligu prvaka dočekuje krvnike Dinama Ferencvaroš. Norvežani su do sad odigrali tri kola, izbacili KuPS, Celje i Qarabag. Ferencvaroš je bio bolji od Djurgardena pa su potom napravili dva velika iznenađenja eliminiravši Celtic i Dinamo. Kladionice za današnji susret favoriziraju Molde, no mi više naginjemo Ferencvarošu. Ne zato što su Mađari neka premoćna ekipa, nego ih jednostavno ide. Protiv Dinama su zabili u prvoj minuti pa se tresli slijedećih 60-ak, no tad su Modri pali, ispuhali se i na kraju zasluženo ispali. Danas očekujemo efikasnu utakmicu pa će naš tip biti najmanje 3 gola.

NOGOMETNI TIP |21:00| Olympiakos – Omonia (Olympiakos će pobijediti s najmanje 2 gola razlike, tip 1, tečaj 1,97)

Treća utakmica dana u kvalifikacijama za Ligu prvaka igra se u Pireju između Olympiakosa i Omonije. Grcima je ovo prva euro-utakmica sezone, dok je Omonia prošla tri kola i to svaki put dramatično. U prvom kolu su izbacili Ararat-Armeniju nakon produžetaka, kao i Legiju kolo poslije, da bi u trećem pretkolu bili bolji od Zvezde nakon penala. Olympiakos je danas definitivno veliki favorit i mišljenja smo da bi sve trebao riješiti u prvoj utakmici, no Omonija se pokazala kao čvrsta ekipe koja će nastojati što je duže moguće igrati bunker. No, mišljenja smo da neće dugo izdržati pa ćemo tipovati na hendikep domaćina.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi

kladionicakladioničarski danTipovi dana

Ostale Vijesti