REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Tipovi dana: Splićani će napokon slaviti u metropoli, Izraelci se revanširati Turcima, a Madriđani ispasti bez poraza

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.04.22. | 11:56

Evo što smo pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Vrijedi probati
HRVATSKA LIGA ZA PRVAKA | 20:00
Cedevita Junior - Split
ID: 6321687

Cedevita junior je izgubila pet uzastopnih utakmica u prvenstvu Hrvatske, a Split dvije, plus onu s FMP-om koja u ABA ligi otišla do produžetaka. Inače, Split je dobio zadnja dva međusobna ogleda, s tim što je na zadnjem bio znatno bolji, s obzirom da je u ožujku slavio 74:64. Split je nedavno nesretno izgubio od Cibone u Zagrebu nakon vodstva od 21 poena razlike, vrijeme je da za pobjedu u metropoli. Vrijedi probati, zar ne?


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.3)
Vrijedi probati
CIPARSKI KUP | 18:00
Omonia - AEL Limassol
ID: 6322816

Na prvoj četvrtfinalnoj utakmici bilo je 1:1. Poslije toga igrali su u prvenstvu s istim rezultatom, bili u potpunosti izjednačeni. Bit će ovo po svemu sudeći napeta utakmica, inače drugo i prvoplasiranog u prvenstvu, ali vrijedi probati na pobjedu gostiju, AEL će nadoknaditi ono što je propustio u prvom dvoboju prije mjesec dana.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (3.45)
Fiksevi dana
BUGARSKI KUP | 18:00
Ludogorets - Levski
ID: 6323253

U prvoj polufinalnoj utakmici Ludogorec je nominalno u položaju favorita. Igrali su prošlog mjeseca s Levskim i slavili s laganih 2:1. Nedvojbeno, Ludogorec ima kvalitetniju momčad, utakmicu nisu izgubili od kraja prošle godine. Naravno, ni Levski nije baš sasma bezopasan, pa se može očekivati da će pružiti jak otpor. No, slavit će domaći…


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.67)
Vrijedi probati
LIGA PRVAKA | 21:00
At.Madrid - Man.City
ID: 6320411

Nakon prve utakmice na Etihadu, mnogi su prigovarali Simeoneu na 5-5-0 formaciji u potpunosti orijetniranom na obranu. City je takav obrambeni bedem strpljivom igrom uspio probiti, pa je za očekivati da će danas Atletico krenuti agresivnije u napad kako bi dostigao minus koji je nanio De Bruyne iz praktičkje jedine velike stopostotne prilike. Guardiola će se opredijeliti na čuvanje lopte, a Simeone vrebati gol iz prekida ili kontre. Neće proći, ali vrijedi se probati kladiti da neće ni izgubiti…


Dvoznak

Tip: 1X (2.2)
Fiksevi dana
EUROLIGA (M) | 18:30
Maccabi T.A. - Fenerbahče
ID: 6320397

Momčad Aleksandra Đorđevića kao da gubi dah... U zadnjih pet utakmica dobili su samo Bayern (81:76), tako da im u Tel Avivu neće biti lako. Naime, Maccabi je u seriji od pet pobjeda, puca od samopouzdanja, a željan je osvete Feneru za poraz iz prosinca (90:79). Tipujemo na domaćine.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.85)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti