REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Tipovi dana: Hrvatska se iz Pariza vraća s bodovima, golijada na Parkenu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 13:03

Pogledajte kakav smo listić za danas složili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Francuska - Hrvatska
ID: 6448434

Francuska u ovom izdanju Lige nacija ne zna za pobjedu i ima dva remija. Kako je rekao strijelac za pobjedu protiv Danske u Kopenhagenu Mario Pašalić 'u grupi je kupus'. Da bi se raščistio imaju priliku to napraviti jedni i drugi. Hrvatska bi se eventualnom pobjedom odlijepila na plus pet Francuzima. Ono što je sigurno da nas čeka još jedna zanimljiva borba svjetskih prvaka i doprvaka, a mi vjerujemo da se Hrvatska neće vratiti bez bodova.


Dvoznak

Tip: X2 (2.6)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Danska - Austrija
ID: 6448413

Danci su upisali dvije pobjede u gostima i onda naletjeli kod kuće na Hrvate koji su pokvarili niz na Parkenu. Povratak na staze pobjeda imaju priliku već danas ostvarit protiv Austrije. I oni imaju zanimljiv niz od pobjede, preko poraza do remija čime su jednakim brojem bodova s Hrvatskom na drugom mjestu. Ovdje bi mogli padati olovi na sve strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.45)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1.LIGA - Play Off | 21:00
Barcelona - Real Madrid
ID: 6451714

Pred nama je prva utakmica finala dvije sjajne momčadi. Domaćini su danas favoriti, a do finala su stigli s pobjedom 3:1 u seriji protiv Joventuta. Ovo im je prilika da se osvete ljutom rivalu za poraz u polufinalu Eurolige kad je Real slavio s tri razlike. Na kraju Real nije uspio slaviti protiv branitelja naslova Efesa, a do finala nacionalnog prvenstva stigli su pobjedom 3:0 u seriji protiv Baskonije. Bit će ovo svakako jedna zanimljiva serija vrijedna svake četvrtine praćenja.


Konačan rezultat

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA - KVALIFIKACIJE | 18:00
Sijera Leone - Gvineja Bisau
ID: 6451785

Utakmica u kojoj bi moglo biti svega, a ono čega vjerujemo da će biti sigurno su golovi. Podjednake kvalitete i ambicija ulaze u ovaj susret. Gostima bi tri boda značila značajnu prednost jer bi tako imali već šest prednosti. Svakako ni domaći nisu bez svojih aduta, a nekako najrealniji ishod je možda remi danas u ovom susretu.



Klađenje na utakmicu

Tip: X (2.95)
Fiksevi dana
KVAL. ZA SP - PLAY OFF | 20:00
Australija - Peru
ID: 6448409

Danas ćemo saznati predzadnjeg putnika za Svjetsko prvenstvo! Australia je nedavno svladala UEA u azijskim dokvalifikacijama za interkontinentalni playoff i tako kao petoplasirana momčad Azije izborila utakmicu protiv petoplasirane momčadi Južne Amerike, a koja se igra u Al-Rayyanu okrugu glavnog grada Katara Dohe. Pobjednik će izboriti plasman na Mundial, a zanimljivo, ove dvije reprezentacije susrele su se u skupini na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Slavio je Peru s 2:0.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.15)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti