REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Tipovi dana: Barca se vraća u igru, Bayern po pobjedu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.06.22. | 12:17

Pogledajte kakav smo listić za danas složili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
MLS | 21:00
Atlanta United - Inter Miami
ID: 6460336

Almade nema, ponajbolji igrač domaćeg sastava u prošlom je kolu isključen pa danas malo ‘pauzira’, ali i bez njega ovo bi trebao biti ogled mačke i miša. Inter nema puno šanse. Dobro, osim ako se ne skine Beckham i zabije pokoji slobodnjak, onda možda. Iako, oprez, jer Inter je već jednom iznenadio Atlantu u gostima…


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1.LIGA - Play Off | 18:00
Real Madrid - Barcelona
ID: 6462752

Real očito zna kako igrati protiv favorizirane Barcelone. Madriđani su Jasikevičiusov sastav izbacili iz polufinala Eurolige na Final Fouru u Beogradu, a sada su blizu tome da Barceloni pred nosom uzmu i prvenstvenu titulu. Madriđani u finalnoj seriji vode s 2:1, a sada bi se Mirotić i društvo mogli naljutiti pa vratiti break na gostujućem parketu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.9)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA - Play Off | 15:00
Bayern - Alba Berlin
ID: 6462383

Nakon što je berlinski sastav poveo s 2:0 u finalnoj seriji, bilo je za očekivati da će Trinchierijeva momčad odgovoriti na taj izazov. Tako je i bilo, Bavarci su na svom parketu uzeli jednu pobjedu, a sada sigurno žele i drugu kako bi poravnali rezultat u finalu doigravanja za prvaka Njemačke.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1.LIGA | 23:00
Santa Fe - River Plate
ID: 6459966

River je ponajveći južnoamerički klub, ali ove sezone startali su – očajno! S dva remija (oba puta 0:0) i jednim porazom (0:1) smjestili su se na treće mjesto – ali ako tablicu gledamo odostraga! Union je – simetričan. Pobjeda, remi i poraz, gol razlika 5:5. Zanimljivo, gosti su ‘favoriti’, ali jedno je papir, a drugo teren.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
BRAZILSKA 1. LIGA | 21:00
Atletico MG - Flamengo
ID: 6460405

Sjajna utakmica. Domaćinu nedostaje vođa obrane, prekaljeni Diego Godin, ali i dalje bi trebali slaviti. O veličini kluba kao što je Flamengo ne treba trošiti riječi, ali nakon 13 kola nalaze se na sredini prvenstvenog poretka s četiri pobjede, tri remija i pet poraza. Kod domaćina je najopasniji Hulk, ujedno i prvi klupski strijelac. Očekujemo jako dobru utakmicu, a zanimljivo je kako je u posljednjih četiri od pet međusobnih ogleda slavio – domaćin.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.1)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjetipovi dana

Ostale Vijesti