SAD dobio Svijet, Zion lomio konstrukcije, a Dončić se čuvao za pravu stvar (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.02.20. | 08:19

Slovenski čudotvorac igrao je s labavim gležnjem i čuvao se za All-Star utakmicu pa je šou odnio najmoćniji igrač u ligi.

Svjetske zvijezde vodile su na poluvremenu, ali u nastavku su Miles Bridges iz Charlote Hornetsa i Zion Wiliamson iz New Orleansa preuzeli stvar u svoje ruke. Prvi je cijelu večer parao mrežice i završio ju s 20 poena, a drugi je tresao obruč svojim zakucavanjima. Jedno je pak bilo toliko silovito da je doslovno polomio koš i savinuo knstrukciju kao svojedobno Shaq.

Unatoč činjenici da tabla visi na jednu stranu, pouvrijeme je zaključeno u neregularnim uvjetima, no pauzu pod poluvremenom iskoristili su radnici i popravili konstrukciju kako bi se u nastavku moglo regularno igrati.

Pachall (23 poena), Sexton (21) predvodili su strijelce SAD-a ispred MVP-a utakmice Bridgesa te Traea Younga (18) i Williamsona (14 poena).

Slovenski čudotvorac Luka Dončić čuvao je noge i ovu revijalku zaključio sa 16 poena, ali jedan od njegovih koševa bio je preko polovice terena. RJ Barett imao je 27 poena, a Brandon Clarke 22.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Luka DončićZion WilliamsonNBANBA All-Starkošarka

Ostale Vijesti