PRIJEDLOZI I TIPOVI (petak): Villareal mora do pobjede, imamo zicer od čak 2,75 u drugoj Bundesligi

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 17.03.17. | 10:32

Donosimo nekoliko prijedloga za petak, 17. ožujka.

LAS PALMAS – VILLAREAL (dvoznak i manje golova na utakmici, X2 i 0-3, tečaj 1,80)

Villareal je u odličnoj formi i bori se s Atleticom na četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Las Palmas je siguran u sredini tablice i može rasterećeno odigrati do kraja sezone pa je jasno tko ima veću motivaciju danas. Gosti su uz sve to kvalitetnija ekipa koja je ove sezone već slavila nad Las Palmasom pa mislimo da danas neće izgubiti u utakmici do tri gola.

METZ – BASTIA (dvoznak i manje golova na utakmici, 1X i 0-2, tečaj 2,10)

Bastia je na putu prema ispadanju, a danas igra vrlo važnu utakmicu protiv Metza koji je također blizu zone ispadanja, a današnjom pobjedom bi se udaljili od iste. Gosti danas dolaze bez svoja dva najbolja igrača, Crivellija i Danica što će im biti ogromni hendikep u ovoj utakmici. Upravo ih zbog toga ne vidimo danas kao pobjednika, Metz je ionako pokazao više ove sezone.

BRISTOL CITY – HUDDERSFIELD (klađenje na utakmic i golovi, 2 i 2+, tečaj 3,25)

Huddersfield je u lovu na direktan plasman u Premiership, još su uvijek u dobroj poziciji i nemaju pravo na pogrešku u ovakvim utakmicama s ekipama koje su pri dnu ljestvice. Bristol City je na putu ispadanja i nisu kvalitetom u rangu današnjeg gosta koji bi današnjom pobjedom došao na samo tri boda zaostatka za drugim Brightonom. Već su ih svladali ove sezone, 2:1, a isto je za očekivati i danas.

BRAUNSCHWEIG – HEIDENHEIM (klađenje na utakmicu i golovi, 1 i 2+, tečaj 2,75)

Ukoliko želi izboriti plasman u Bundesligu Braunschweig mora pobjeđivati u domaćim utakmicama i nema pravo na kiks. Trenutno su na četvrtom mjestu i imaju veliki imperativ pobjede. Gosti su sigurni i stabilni u sredini tablice, no nemaju previše šanse za napredak pa je motiv domaćina puno veći. Druga Bundesliga često je vrlo efikasna pa se za golove ne bojimo, a Braunschweig mora do pobjede.

OMSK – KAZAN (klađenje na utakmicu i golovi, 2 i 0-5, tečaj 3,10)

Kazan je kroz ovu polufinalu seriju pokazao kako je kvalitetnija ekipa od Omska i samo ga jedna pobjeda dijeli od prolaska u sljedeću rundu, a mi mislimo kako će je ostvariti danas. Omsk je već dvaput izgubio kod kuće u ovoj seriji pa nemamo razloga sumnjati u Kazan koji juri u finale konferencije. Kazan je slavio 2:1, 2:0, 2:1 u ovoj seriji pa naš prijedlog izgleda itekako obećavajuće.

FEDERER – KYRGIOS (pobjeda i zbroj gemova u meču, 1 i više od 23,5, tečaj 2,85)

Roger Federer ponovo je u sjajnoj formi, izbacio je odličnog servera Johnsona i lako se obračunao s Nadalom, a mi smo uvjereni u njegov prolaz i danas. Ipak, Kyrgios također igra i servira na vrlo visokoj razini te mislimo kako ćemo na ovom meču vidjeti tri seta ili barem jedan 'tie break'. Do pobjede Australac teško može jer veliki Švicarac ponovo igra kao u svojim najboljim danima, no morao bi pružiti jak otpor.

NISHIKORI – SOCK (pobjeda i zbroj gemova u meču, 1 i više od 22,5, tečaj 2,50)

Japanac je za sada pokazao sjajne igre na Indian Wellsu, no najteža prepreka mu slijedi danas. Sock je također odradio za sada odličan turnir i vrlo je stabilan na svojem servisu što bi mu moralo otvoriti neke šanse danas. Šanse Japanca su u ovom meču su dobro, mi smatramo kako će stići do pobjede, no Sock će mu zbog odličnog servisa pružiti dobar otpor. Barem jedan 'tie break' ovdje nam je vrlo izgledan.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Roger FedererKei NishikoriATP Indian Wells

Ostale Vijesti