Novi dresovi za nove prvake: NK Munja će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.06.23. | 16:00

NK Munji iz Velikog Rastovca želimo svu sreću u budućnosti!

Germania Sport nastavlja svoju dugogodišnju akciju “Novi dresovi za nove prvake” u sklopu koje zainteresiranim sportskim klubovima poklanja sportsku opremu, konkretno, dresove ili trenirke za prvu i rezervnu postavu kluba.

Ovaj put je Nogometnom klubu “Munja” iz Velikog Rastovca u Virovitičko-podravskoj županiji poklonjeno 22 seta dresova. NK Munja je trenutno na drugoj poziciji u II. Županijskoj nogometnoj ligi Istok.

“Izuzetna nam je čast predstaviti novi gostujući dres za sezonu 23/24 koji je ostvaren u suradnji s Germanijom . Ovim putem se zahvaljujemo Germaniji koja je prepoznala naš trud i rad te nam pomogla s novom garniturom dresova na čemu smo im svi u klubu jako zahvalni. Nadamo se da je ovo samo prva suradnja s njima te u budućnosti se nadamo kako će se naša suradnja s Germanijom nastaviti i povećati Još jednom veliko hvala!”, rekao nam je predsjednik NK “Munja” gospodin Pavao Vida.

 Germania Sport je u proteklim godinama koliko se provodi akcija “Novi dresovi za nove prvake” darovala stotinama lokalnih klubova komplete sportske opreme te na taj način barem malo pripomogla razvoju, često zanemarenih, lokalnih klubova koje pogoni najčešće ništa više od entuzijazma mladih ljudi i njihovih sportskih mentora.

Ako je i Vaš klub u potrebi za kompletom sportske opreme – dresova ili trenirki, slobodni ste obratiti se Germaniji Sport putem maila [email protected] 



Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakeGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti